Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Η ζωή βρίσκει πάλι την χαρά της στις εκδηλώσεις στην Κάρυστο.


Ο χορός είναι χαρά. Και αυτήν την χαρά μοιραστήκαμε τις τελευταίες μέρες. Ήταν σαν να άνοιξε κάποιος ένα καλό κρασί και κέρασε τον κόσμο . Αυτός ο κάποιος κάθε φορά είναι κάποιος άλλος. Την μια , τα παιδιά και οι χορευτές του Συλλόγου Τέχνης Φίλοι, την άλλη, η σχολή χορού Rose Karra, την τρίτη, το Χορευτικό Καρύστου.

Ο κόσμος γέμισε και το Δεύτερο Δημοτικό, και την παραλία αλλά και χτες το βράδυ την πλατεία για το Χορευτικό.

 Η ορχήστρα ήταν καταπληκτική γιατί η αλήθεια είναι ότι αν η μουσική δεν είναι καλή, όλα χαλάνε, και το κρασί που λέγαμε, δεν έχει το αποτέλεσμα που θα έπρεπε.

Φυσικά, και σε άλλα μέρη κοντινά έγιναν παρόμοιες εκδηλώσεις με το Χορευτικό στα Στύρα, με το Παιδικό Φεστιβάλ στο Μαρμάρι, όπου έχει ανέβει ήδη η θεατρική παράσταση του Θεατρικού τους.

Άρχισαν και τα πανηγύρια των συλλόγων και από ότι βλέπω στις φωτογραφίες, του έδωσαν και κατάλαβε που λένε.

Εμείς εδώ στην γωνίτσα μας, περιμένουμε τώρα πως και πως να ανέβει το έργο του Θεατρικού Καρύστου που επειδή έχω πρόβες, σας λέω ότι πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε γιατί έχει πολύ γέλιο.

Θα ανέβει αρχές Αυγούστου και να έχετε τον νου σας στο φεις για την ανακοίνωση. Πιστεύω ότι θα έχουμε και μια ωραία συναυλία στην Άγκυρα..θα δούμε..

Επίσης, πάλι μέσα στον Αύγουστο θα γίνει το ρεσιτάλ της Κωσταντίνας Κολόμπαρη στον Ανεμόμυλο και στο τέλος Αυγούστου το πέμπτο Φεστιφάλ Κινηματογράφου από την Κινηματογραφική Λέσχη.

Μπορεί να είμαστε όλοι όπως είμαστε αλλά με τέτοιες ενέσεις μπορεί να θεραπευτούμε λίγο. Εννοώ, ότι γύρω μου είδα εκτός από χαρά , και νεύρα. Πολλά νεύρα για μια καρέκλα, για κάποιον η κάποια που έκοβε για λίγο την θέα, γενικά οι άνθρωποι είναι πολύ εκνευρισμένοι και πιστεύω ότι τώρα όσο ποτέ, όσοι μπορούμε, πρέπει να είμαστε δυο τρία κλικ πιο ευγενείς και υποχωρητικοί.

Προσωπικά, χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω τόσα παιδιά και εφήβους να αγαπούν τον χορό και να ασχολούντε με αυτό παρά με τον υπολογιστή όλη μέρα.

Ο καιρός είναι πολύ ωραίος σήμερα για θάλασσα, επομένως να έχετε μια καλή Κυριακή και προσέξτε τις αποστάσεις γιατί ο Κορωναϊός βράζει!!

Από την βράβευση των μαθητών της Rose Karra με επαγγελματικά διπλώματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...