Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Η παράσταση της Νεανικής Ομάδας πάει για βραβείο παρουσιάζοντας το έργο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!

Χτες το βράδυ είχαμε την μεγάλη χαρά να παρακολουθήσουμε την κωμωδία των Ντάριο Φο- Φράνκα Ράμε, Ελεύθερο ζευγάρι.
Ο Αχιλλέας, η Αστερία και η Ιωάννα, μέσα σε ένα λιτό σκηνικό , κατάφεραν να παρασύρουν τους θεατές στην καρδιά της ιστορίας με την αφήγηση τους και κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες και ιδέες του  Γιώργου Μπινιάρη.
Η εμφάνιση του ρόλου του Παναγιώτη Καρακίζου, ήταν μια πολύ ανατρεπτική σκηνή που τέλειωσε το έργο με τον καλύτερο τρόπο.


Το προαύλιο του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου γέμισε και αυτή τη φορά με θεατές που ευχαριστήθηκαν την παράσταση και συμμετείχαν με το χειροκρότημα τους και το γέλιο τους  στην παράσταση.

Δεν θα πρέπει να παραλήψουμε να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει ήδη βραβευθεί πριν λίγα χρόνια σε θεατρικό φεστιβάλ.
Σε λίγο καιρό θα συμμετάσχει στο θεατρικό φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη και πιστεύω ότι θα διακριθεί.

Ο Αχιλλέας, η Αστερία και η Ιωάννα, παίζουν από μικρά παιδιά στα θεατρικά των ομάδων και η δουλειά που έχει γίνει τόσα χρόνια μαζί με το ταλέντο τους, δίνουν μια έκρηξη δημιουργικότητας πάνω στην σκηνή.

Η επιτυχία της παράστασης είναι μια εγγύηση για πολλές περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον από τους νέους μας ηθοποιούς και τον νεαρό μας σκηνοθέτη.
Καλή επιτυχία στο Φεστιβάλ!


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ: Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Μπινάρης
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Αλεξάνδρα Σταύρου
ΣΚΗΝΙΚΑ: Θεατρική ομάδα - Χορευτικό τμήμα Καρύστου
ΗΧΗΤΙΚΑ: Σέβη Στελιάτου
ΠΑΙΖΟΥΝ: 

Αχιλλέας Σάρας,

 Αστέρια Λιώνη,

 Ιωάννα Κουφού, 

Παναγιώτης Καρακίζος 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...