Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Θεατρικές βραδιές , Μια ανάσα της ψυχής.

Τέλειωσαν οι θεατρικές βραδιές από το Θεατρικό τμήμα ενηλίκων και νέων των Ανεμοπυλών.

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί μας κατάφεραν έναν άθλο μιας και μόνο σε τρεις περίπου μήνες, κατάφεραν να δημιουργήσουν άρτιες παραστάσεις με ελάχιστα μέσα, και μόνο με λίγα θεατρικά αντικείμενα.

Η παράσταση, " Νάχαμε να λέγαμε " σε σκηνοθεσία της Πετρούλας Ματζουκίδου και η παράσταση "Ελεύθερο ζευγάρι" σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπινιάρη, κατάφεραν να γεμίσουν για τρεις βραδιές το προαύλιο του Πρώτου Δημοτικού.

Γιατί κακά τα ψέμματα. Πετυχημένη παράσταση είναι η παράσταση που γεμίζει τα θέατρα και αν τα καταφέρνει με κλασσικά κείμενα και καταξιωμένους συγγραφείς, τότε η επιτυχία βαραίνει πιο πολύ.

Αφήνοντας τα μέτρα πίσω και τις συνεχείς καραντίνες, η κοινωνία έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί με κανονικούς ρυθμούς. Επομένως, με την νέα περίοδο του Φθινοπώρου, ελπίζουμε να ξεκινήσουν οι πρόβες νωρίς  για να ετοιμαστούν όλα όπως πρέπει για τις νέες παραστάσεις του θεατρικού μας.

Ελπίζω και εύχομαι οι θεατρικές μας ομάδες να βρουν επιτέλους σταθερή στέγη όπου θα μπορούν να έχουν τα σκηνικά τους, τα απαραίτητα αντικείμενα, τον εξοπλισμό  και το βεστιάριο.
Εύχομαι να λειτουργήσουν πάλι οι παιδικές και οι εφηβικές ομάδες σε ένα χώρο που θα αισθάνονται ασφαλείς .
Εύχομαι οι "ανάσες της ψυχής μας" να μην βγαίνουν από την αγωνιώδη αναζήτηση για τα αναγκαία και τα προαπαιτούμενα.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...