Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Τι θα κάνεις το Σάββατο στις 18 Φλεβάρη?




ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2017

Ο Φλεβάρης ήρθε και μόλις λίγες βδομάδες μας χωρίζουν από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στον δήμο μας!
Αυτή τη φορά, την αυλαία σηκώνει η διοργάνωση στην Κάρυστο με κεφαλή το δρώμενο - θεατρικό μπροστά στο Δημαρχείο με την συνέχεια του πρώτου που είχαν σαν θέμα, Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΑΣ.
Αυτή τη φορά θα δούμε την ΑΝΤΙΖΗΛΟ ΤΗΣ ΗΡΑΣ. Στον ίδιο εύθυμο ρυθμό με πολύ αστεία σκηνοθετικά ευρήματα της σκηνοθέτιδας μας , της Πετρούλας Ματζουκίδου!
Το πλάνο έχει ένα τεράστιο πάρτι σε όλο τον πεζόδρομο , την πλατεία και την παραλία όπου και θα κεραστούμε τσιπουράκι και ζεστό τραχανά!


Λοιπόν Καρυστινόπουλα μου, μην κανονίζετε τίποτα αυτές τις Απόκριες , ούτε στις 18 ούτε στο επόμενο γιατί φυσικά έχουμε το Καρναβάλι στο Μαρμάρι, όπως έχουμε και το Καρναβάλι στα Στύρα, και άλλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Πάρτε μέρος και σεις με την παρέα σας, εσείς οι νέοι που δουλεύετε σε άλλο μέρος, ελάτε φέτος να γιορτάσουμε μαζί στο μεγάλο μας υπαίθριο πάρτι!

Θα ήταν πολύ ωραία να βρισκόταν μια παρέα να έκανε Μακαρούνα την Καθαρά Δευτέρα! Το μόνο που χρειάζεται είναι κέφι και κάποιος ατακαδόρος με πηγαίο χιούμορ που θα κάνει την κορυφαία χήρα! 
Αλλιώς έξοδα δεν χρειάζονται. Λίγα παλιά ρούχα, λίγα άχυρα και μια τάβλα! Μακάρι να το αποφάσιζε κάποια παρέα και έτσι θα έκλεινε ωραία το καρναβάλι.

Με την ευχή να είναι ο καιρός καλός και όλα να πάνε κατ' ευχήν!
































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...