Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Τέλος εποχής για το Νοσοκομείο Καρύστου -Αποχωρεί ο Διοικητής Τάσος Μίχας.





Η είδηση της αποχώρησης του κ.Μίχα από την Διοίκηση του Νοσοκομείου από την μια  μας αφήνει ένα αίσθημα ανασφάλειας και αγωνίας για το μέλλον, ενώ από την άλλη, ευχόμαστε ότι καλύτερο για την επαγγελματική του πορεία και χαιρόμαστε που βλέπουμε έναν "δικό μας άνθρωπο" να προοδεύει και να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε πολλούς περισσότερους.

Ο κ.Μίχας έχει τον απεριόριστο σεβασμό και αγάπη μας να τον συνοδεύει σαν μια "προίκα" στην νέα του θέση.

 Όσο για μας, ελπίζουμε και ευχόμαστε ο νέος, η, η νέα διοικητής να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του/της με τον ίδιο ενθουσιασμό και αγάπη για τον άνθρωπο.




Συνέντευξη για τον ατομικό τομογράφο που ήδη έχουμε.
https://www.karystoshospital.gr/nosokomeio/dioikisi

Σύντομο βιογραφικό,

Ο Αναστάσιος Μίχας, είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στη  Διοίκηση Μονάδων Υγείας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου M.B.A. από το ίδιο πανεπιστήμιο με βαθμό άριστα. Έχει εργαστεί σε σημαντικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα και από το 2012 έχει οριστεί ως Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου Διόκλειον. Το 2018, διατέλεσε παράλληλα και για ένα χρόνο Διοικητής και στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ. Παπανικολάου, ενώ από το 2019 είναι ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Γ.Ν. Χαλκίδας- Γ.Ν. Καρύστου - Γ.Ν. Κύμης. Έχει λάβει μέρος σε δεκάδες συνέδρια στο χώρο της υγείας και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Management Υπηρεσιών Υγείας. Του έχει απονεμηθεί το χρυσό βραβείο στα HealthCare Business Awards 2017. Έχει τιμηθεί από το Αρχηγείο Στόλου και από τον Δήμο και τους τοπικούς φορείς της Καρύστου για την προσφορά του στο Νοσοκομείο και στην πόλη της Καρύστου. Μιλάει δυο ξένες γλώσσες και είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...