Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Η όμορφη πλευρά της ζωής.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε το δεύτερο Armeno gate trail στα Στύρα με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και εθελοντών.https://www.facebook.com/ArmenoGateTrail Μια πρωτοβουλία και αγώνα του κ.Μητροπέτρου που μετέδωσε το όραμα και τον ενθουσιασμό του τόσο που η διοργάνωση και η συμμετοχή θα ήταν κάτι αδιανόητο πριν να γίνει. Ελπίζω η δυναμική του να εμπνεύσει και άλλους έτσι ώστε να γίνει η πιο δυνατή αθλητική διοργάνωση στην Εύβοια. Αξίζει να επισκεφθείτε την σελίδα να δείτε λεπτομέρειες.

"Αrmeno GATE trail Race 2023, ο Εμπορικός Σύλλογος Στυρέων παρόν!!!
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, συγχαρητήρια Leyteris Mhtropetros , Panayotis Mentakis , George Zappas , Thodoris Tzortzis σε όλους όσοι εργάστηκαν, στους χορηγούς (ένας εκ των οποίων ήταν και ο εμπορικός σύλλογος Στυρέων) και φυσικά στους εθελοντές!!!! Και του χρόνου με υγεία!!!!"

Άλλο ένα πολύ καλό νέο είναι η άνοδος της ομάδας του Μαρμαρίου στην Α κατηγορία. 



Το εργαστήρι ρομποτικής έκανε τα μικρά του θαύματα και οι αυριανοί επιστήμονες αρχίζουν να γνωρίζουν τον μαγικό κόσμο που ήδη ζούμε και λίγοι γνωρίζουμε.


Αυτή είναι η όμορφη πλευρά της ζωής. Εκεί που υπάρχει αγώνας, προσπάθεια, όνειρα συνέπεια και γνώση.

Συγχαρητήρια σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Και πιο πολύ σε όλους και όλες έχουν ένα όραμα και παρασύρουν και τους άλλους. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται..



Οι Sofia PapanikolaouKiriaki Tzanavari και 
6 ακόμη
 βρίσκονται στην τοποθεσία 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου.

13 ώρ. 
Το εργαστήριο ρομποτικης για το σχολικό έτος 2022-2023 έφτασε στο τέλος του και τα παιδιά ετοίμασαν μια έκπληξη για τους γονείς τους!
Η κάθε ομάδα επέλεξε και δημιούργησε την αγαπημένη της κατασκευή και οι γονείς παρευρέθηκαν στο σχολείο για να δουν και να μάθουν από τα παιδιά πως λειτουργούν τα ρομποτάκια τους!
Στο τέλος αφού τα παιδιά παρέλαβαν τις βεβαιώσεις σπουδών φωτογραφηθήκαμε όλοι μαζί και σας ευχόμαστε καλο καλοκαίρι.
Ευχαριστουμε θερμά τους δυο δασκαλους μας Ιάσωνα Στιακακη και Aggeliki Kouri που με πολύ αγάπη εκπαίδευσαν τα παιδιά μας.
Ευχαριστουμε όλους τους γονείς που στήριξαν τη δράση και έδωσαν στα παιδια την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ρομποτική.
Ευχαριστουμε τον χορηγό φιλοξενίας Hotel Galaxy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου