Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Μεγάλη επιτυχία, τέλεια οργάνωση, πολλές συμμετοχές στο 3ο Armeno Gate Trail Race στα Στύρα

 https://www.styranews.gr/2024/05/megali-epityxia-teleia-organosi-polles-symmetoxes-sto-3o-armeno-gate-trail-race-sta-styra.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3TbVLuvtzRn1yN3YFXPEB4-c4F-g7EDiSF99Nau9MXSa1W9GAzwH58aFI_aem_AWZlkG8k496aGkYOJhZumSO4Vka7nBNiN2esZte2zyOHznMOT9zKEUiuE6Ouz87vdLSBukYLSO6QANc5hIyId0sh

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε το 3ο Armeno Gate Trail Race στα Στύρα της Νότιας Εύβοιας με μεγάλη επιτυχία

Η τέλεια οργάνωση και οι πολλές συμμετοχές ήταν το χαρακτηριστικό του αγώνα που οργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Λευτέρης Μητροπέτρος.

Την έναρξη του αγώνα κήρυξε ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους αγωνιζόμενους για τη συμμετοχή τους και τόνισε πως ο Δήμος στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες προβολής και αναβάθμισης του τόπου.

Μαζί με τον Λευτέρη Ραβιόλο ήταν επίσης και ο αντιδήμαρχος ΔΕ Στυρέων, Κώστας Σάκκας.

Την παρουσίαση του αγώνα είχε αναλάβει και πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια βάδην, Ελευθερία Ζαπαντιώτη η οποία είχε παρουσίασει και το πρώτο Armeno Gate Trail Race επίσης με μεγάλη επιτυχία.

Την χρονομέτρηση του αγώνα είχε αναλάβει και την πραγματοποίησε με μεγάλη ακρίβεια και υπευθυνότητα ο Γιώργος Κωσταρέλος.

Στην ομαλή διεξαγωγή και την ασφάλεια του αγώνα συνέβαλλαν με την παρουσία τους, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, τα μέλη των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Στύρων, εθελοντές του τομέα υγείας του Περιφερειακού τμήματος Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πλήρωμα το ΕΚΑΒ Καρύστου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Στύρων.

Οι διαδρομές του αγώνα ήταν 3:

Kids Race 1 Km

Διαδρομή 10 Km

Διαδρομή 20 Km

**Όλο το φωτογραφικό υλικό του αγώνα (και είναι πλήρες) θα ανέβει σταδιακά σε επόμενες αναρτήσεις στο site μας όταν ολοκληρωθεί το στάδιο της επεξεργασίας του.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...