Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Πλησιάζει η ημερομηνία εκδίκασης των ασφαλιστικών για τον ιστό.

 



Από το Δημοτικό Συμβούλιο της 29/4 έχουν περάσει πολλές μέρες και ενώ στην Διαύγεια έχουν ανέβει τα θέματα που είχαν συζητηθεί, δεν έχει ανέβει η απόφαση- η άλλο τι- για τι θέμα των κινητοποιήσεων σε σχέση με το δικαστήριο της 15ης για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρίας εγκατάστασης και ανέγερσης του ανεμολογικού ιστού για τα έργα σε Λιβαδάκι και Λυκόρεμα.

Ενώ δηλαδή έχουν ειπωθεί προτάσεις δεν τις βλέπουμε ούτε γραμμένες ούτε το πως θα υλοποιηθούν παρά τις μέρες που έχουν περάσει.

Ήταν το Πάσχα, ήταν όντως δύσκολες μέρες για όλα αυτά αλλά οι μέρες περνούν και μας έχουν σώζει τα φίδια που λέει και ο σοφός λαός με τις ακριβείς παρομοιώσεις του.

Τι θα γίνει λοιπόν εν όψιν δικαστηρίου? Πότε θα αποφασιστεί? Πότε θα κινοποιηθεί? Πότε θα γίνει αυτή η περιβόητη ευαισθητοποίηση και επίσημη ενημέρωση του κόσμου? 

Ξέρει κανείς κάτι να μας πει που δεν ξέρουμε?

Σήμερα 9 και μένουν σκάρτες 6 μέρες να γίνουν όλα αυτά και πιστεύω ότι συμφωνείτε ότι ο χρόνος είναι λίγος.

Και εν τοιαύτη περιπτώσει, τι εννοούσε ο Μαρκόπουλος στην συγκέντρωση στην Δίρφη για τα αιολικά όταν έλεγε ότι ξέρει τι έχει γίνει και το τι πρόκειται να γίνει στην Νότια Εύβοια?

Και γιατί δεν έρχεται να μας το πει και μας βρε αδελφέ?  Γιατί δεν μας το λέει τόσο καιρό και το κρατάει μυστικό? Η σιωπή είναι συνενοχή σε τέτοιες καταστάσεις. Αν τύχει να διαβάσεις αγαπητέ Κώστα Μαρκόπουλε αυτό το σημείωμα, στείλε μου ένα μέιλ, ένα μήνυμα, κάτι, και πες μου να ξέρω και δεν θα σε εκθέσω..

Γρηγορείτε λοιπόν και ο καθένας μόνος του ας αποφασίσει το τι στάση θα κρατήσει μπροστά στις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...