Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ




                        «ΔΙΟΚΛΕΙΟ»

 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-Κ.Υ ΚΑΡΥΣΤΟΥ                                                   


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων λοιπού, πλην ιατρικού επικουρικού προσωπικού η οποία και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021.

Οι αιτήσεις αφορούν συγκεκριμένες ειδικότητες, στις οποίες έχουν εξαντληθεί οι ηλεκτρονικοί κατάλογοι υποψηφίων. 

Οι θέσεις για το επικουρικό στην Κάρυστο είναι:

Π.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Τ.Ε. ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΩΝ/ ΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Τ.Ε. ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ/ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

Δ.Ε. ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ/ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ

Τ.Ε. ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://loipoepikouriko.moh.gov.gr/

Σημαντική σημείωση: Για τους υποψήφιους που είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών, καθώς έχουν υπάρξει αλλαγές. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Επισημαίνεται ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης (iv). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία. 

Η μοριόδοτηση των υποψηφίων θα γίνεται από τον ΑΣΕΠ και στην έδρα της κάθε Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) της χώρας θα καταρτίζονται και θα τηρούνται ηλεκτρονικοί κατάλογοι ανά κατηγορία και κλάδο. Υπενθυμίζουμε ότι το Νοσοκομείο Καρύστου  ανήκει στην 5η Υ.Πε. Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Μουσικός Δίαυλος" ένα ταξίδι που συνεχίζεται με επιτυχία.

  Χθές το βράδυ παρακολουθήσαμε μια πολύ όμορφη μουσική παράσταση με τραγούδια γυναικών συνθετριών με τίτλο 'Μελωδίες γένους θηλυκού&quo...