Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Αγαπημένο μου ημερολόγιο οι εκλογές και να τα αποτελέσματα.


 Αγαπημένο μου ημερολόγιο επιτέλους οι εκλογές  τέλειωσαν και  η Ελληνική κοινωνία έστειλε αδιάβαστους τους δημοσκόπους, τους πολιτικούς, τους αρθρογράφους και λοιπούς αδελφούς υμών, αφού αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, ότι ζουν σε άλλο κόσμο, μακρινό και ονειρεμένο, περιχαρακωμένο από ένα μεγάλο μέρος της κόσμου.

Αδύναμοι και λίγοι να διαβάσουν τα μηνύματα, να επικοινωνήσουν με την πλατιά βάση όσων δεν μιλάνε την ίδια γλώσσα με αυτούς, και πολλές φορές τους κοιτάνε αφ'υψηλού όπως κοίταζε η Μαντάμ Σουσού τον καημένο τον Παναγιωτάκη.

Το θετικό που βγαίνει από τα αποτελέσματα είναι ότι έχουμε πολλά κόμματα που στηρίζουν σθεναρά τον θεσμό της οικογένειας. Φυσικά και της Πατρίδας και της Θρησκείας.

Η Ελληνική Λύση, η Νίκη, και οι Σπαρτιάτες, ήδη τσακώνονται για το ποιος πρωτοστατεί στην στήριξη της οικογένειας. Μετά από αυτά, περιμένουμε μια κάποια άυξηση πληθυσμού το επόμενο διάστημα, εκτός και αν μένουν μόνο στα λόγια. Όσο για την Πατρίδα και την Θρησκεία, είναι το εύκολο τυράκι, είναι αυτό που ακούει ο κάθε απογοητευμένος εύκολα και πιάνεται από αυτά τα λόγια του αέρα, όπως πιάνεται ο πνιγμένος από τα μαλλιά του. Όσο σώζεται ο πνιγμένος, άλλο τόσο θα σωθούν και αυτοί.

Κανείς από αυτούς, ΚΑΝΕΙΣ ,δεν στρέφεται ενάντια σε όσους κρύβονται πίσω από τον χρηματισμό κομμάτων, πίσω από τους 5 ,10 που έχουν στα χέρια τους όλη την οικονομία και κινούν τα νήματα, κανείς δεν βγάζει τσιμουδιά, αλλά ποιος από τους ψηφοφόρους το βλέπει? 

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και το πολιτικό σύστημα έπαιζε κρυφτό και στο φτου και βγαίνω, δεν την έβρισκαν πουθενά.

Από την άλλη πάντα τώρα η Ζωή είναι πάλι εδώ. Οι βουλευτές έχουν ήδη αρχίσει να βρήσκουν γιατρούς για παράνομες συνταγογραφήσεις ψυχοφαρμάκων αλλιώς δεν την βγάζουν την τετραετία.

Από τις παγωμένες ματιές που έκοβαν σαν λέιζερ, το γύρισε στις καρδούλες αλλά ο άνθρωπος δεν αλλάζει και γρήγορα θα δούμε πάλι το πραγματικό πρόσωπο της Ζωής που απορώ πόσο εύκολα οι άνθρωποι ξεχνούν και δεν δίνουν σημασία σε σημάδια που βγάζουν μάτι. Βγάλαμε τα μάτια μας τώρα και άντε να δούμε τι θα γίνει.

Βόλτα θα πάει ο Κυριάκος την τετραετία γιατί το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάρει την θέση του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει σαν βιτέξ να απορροφήσει τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Να δούμε αν θα ασχοληθούν με τον κόσμο και τα προβλήματα στις περιφέρειες τους αντί να φαγώνονται μεταξύ τους.

Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν δω την Ανίτα Πάνια να σχολιάζει σε πολιτικές εκπομπές μαζί με την Έφη Θώδη . Είναι και μια ευκαιρία να αρχίσουν πάλι οι πολιτικές επιθεωρήσεις που τόσο μας έχουν λήψει.  Με τόσο υλικό, τα κείμενα γράφονται μόνα τους.

 Ήδη το Μίτσι Var στο Action 24 τα σπάει, αλλά μπορείτε να δείτε τα επεισόδια στο You tube.  

Τώρα θα αρχίσουν τα εντατικά με τις Δημοτικές εκλογές και βλέπουμε πάλι... 

Με τις υγείες μας λοιπόν!












Ποσοστό 21,2% συγκέντρωσε το κόμμα των «Σπαρτιατών» στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.   

Με το ποσοστό αυτό αναδεικνύεται σε δεύτερο κόμμα στις φυλακές Δομοκού, ενώ πρώτο ανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που κατέγραψε 49,65%.

Υπενθυμίζεται πως, το πρώην αρχηγικό μέλος της Χρυσής Αυγής συνεχάρη τους «Σπαρτιάτες» για την είσοδό τους στη Βουλή με μια ανάρτησή του στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΡΥΣΤΟΥ " Καμιά άλλη ανεμογεννήτρια και μπαταρίες στο δήμο Καρύστου!"

  ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 Καμιά άλλη ανεμογεννήτρια και μπαταρίες στο δήμο Καρ...