Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Επίσκεψη κλιμακίου του ΜέΡΑ25- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ,με τον Κρίτωνα Αρσένη στην Κάρυστο

Σήμερα επισκέφθηκε την πόλη μας κλιμάκιο του ΜέΡΑ 25. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν η Μαρία Κλουτσινιώτη, συντονίστρια του Μ25, ,η υποψήφια βουλευτής Δήμητρα Χατζηκαλιμνίου, ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου και φυσικά ο βουλευτής Κρίτωνας Αρσένης. Μαζί τους ήταν και Ισίδωρος Παπαλυμπέρης, υποψήφιος βουλευτής του Μέρα στην Εύβοια.

Μίλησαν με πολίτες και είχαν μια σειρά συναντήσεων με συλλόγους και φορείς όπως τον Μελισσοκομικό Σύλλογο, τον Τουριστικό Σύνδεσμο και τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο. Επίσης υπήρξε μια ευρεία συζήτηση για το θέμα των ΒΑΠΕ με εκπροσώπους του ΣΠΠΝΚ και άλλων πολιτών.

Στην συνάντηση με τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου ,Βαγγέλη Σφυρίδη, ενημερωθήκαμε για την πορεία της αναγνώρισης προέλευσης στο κατσικάκι και πρόβατο Καρύστου-ΠΟΠ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, πολύ σύντομα μέσα στο καλοκαίρι θα έχει προχωρήση η πιστοποίηση του.

Ο Κρίτωνας Αρσένης μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον αγώνα των κινημάτων ενάντια στην ανεξέλεγκτη εγκατάσταση ΒΑΠΕ και μας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα μελλοντικά σχέδια των "επενδυτών" για τα οποία  δεν θα έπρεπε κανείς να εφησυχάζει.

Μας ζήτησε την στήριξη μας στο κόμμα για να έχουμε μια φωνή στην Βουλή που μπορεί και μιλά για μας. Αυτό άλλωστε το έχει αποδείξει πολλά χρόνια τώρα και πράγματι είναι μια φωνή ήπια, λογική, τεκμεριωμένη και αντικειμενική.

Καλή επιτυχία στον κ.Αρσένη.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...