Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Ο Ισίδωρος Παπαλυμπέρης υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας με το Μέρα25 -Συμμαχία για τη Ρήξη.

 


Ο συμπατριώτης μας Ισίδωρος Παπαλυμπέρης πιστός στα πιστεύω του συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά στα κοινά .  Η υποψηφιότητα του μας δίνει ένα ακόμα βήμα στα κέντρα εξουσίας για τα τόσο σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουμε και βρίσκουμε πόρτες κλειστές χρόνια τώρα.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ..Δεν αφήνουμε σε άλλους τις αποφάσεις που μας αφορούν και ορίζουν την ζωή μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη!


https://mera25.gr/ Στον ιστότοπο μπορείτε να ενημερωθείτε για τις θέσεις και τα προγράμματα του Μέρα 25 -Συμμαχία για την Ρήξη.

Η ανακοίνωση του Ι.Παπαλημέρη στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η προσπάθεια συνεργασίας στους κόλπους της Αριστεράς γεννά ελπίδα κοινωνικής και αγωνιστικής ανάτασης. Σας καλώ να μας στηρίξετε.
Γιατί ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ.

O Iσίδωρος Παπαλυμπέρης γεννήθηκε το 1973 στην Κάρυστο Ευβοίας όπου και τελείωσε το σχολείο.

Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, απ΄όπου και αποφοίτησε το 1996. Στη συνέχεια εργάστηκε στον τομέα της πληροφορικής στην Αθήνα και το 2001 επαναπατρίστηκε και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολείται χρόνια με συλλόγους και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής και έχει διατελέσει μέλος των Δ.Σ. Αυτών. Υπήρξε μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καρύστου για 8 χρόνια και το 2015 ήταν ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Αλλιώς” που συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου