Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Τα νέα του Σαββατοκύριακου 8 και 9 Απρίλη.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο -στις 8 και 9 Απριλίου,- από την Αδελφότητα Καρυστίων συγκέντρωσε πλήθος αιμοδοτών που έδωσαν αυτό το δώρο ζωής σε όσους το χρειάζονται.
Μια δράση που έχει ριζώσει για τα καλά στην συνείδηση μας και έχει την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας σε διαοργανωτές και αιμοδότες.
Η Αδελφότητα Καρυστίων, ανανεωμένη και δυναμική έχει μπει στα μέσα Κ.Δ και έχει μια πιο άμεση επαφή με τον κόσμο.https://www.facebook.com/groups/628956097238065. Ενημερωθείτε για την σελίδα για να έχετε επαφή με τις δράσεις της.
Το Σάββατο μάθαμε για την υποψηφιότητα του Ισίδωρου  και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
 
Το Σάββατο το βράδυ ο Σύλλογος Καλλιτεχνικοί Ορίζοντες της Κωσταντίνας Κολόμπαρη, έδωσε μια ωραία συναυλία με τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής . Περάσαμε όμορφα με έντεχνα και ροκ Ελληνικά τραγούδια.



Στις 9 το βράδυ, η ομάδα του Λυκείου έδωσε την παράσταση ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ,του Αρκά σε σκηνοθεσία της Πετρούλας Ματζουκίδου. Η παράσταση ανέβηκε πάλι στην Κυριακή με φοβερή επιτυχία!
Η πρώτη παράσταση στην νέα τους στέγη. Καλαίσθητη και φιλόξενη η νέα μας στέγη, δέχεται όλον τον χειμώνα όλες τις θεατρικές μας ομάδες στα έργα που θα δούμε σύντομα.
Ένα κανονικό θεατρικό εργαστήρι- σχολείο όπου τα παιδιά μαθαίνουν να καλλιεργούν δεξιότητες, να διευρύνουν πνευματικές ανησυχίες και να εξερευνούν ευαισθησίες  όπως και συναισθήματα.
Τα παιδιά μαθαίνουν από το να διαβάζουν καλύτερα, να εμβαθύνουν τα νοήματα των κειμένων, να εκφράζονται με πιο αποτελεσματικό τρόπο, να δημιουργούν σχέσεις και ομαδικότητας, μέχρι και να εκτιμούν την συμβολή της λογοτεχνίας και της θεατρικής τέχνης στην καλλιέργεια τους και στην ζωή γενικότερα.
Η παράσταση που κρατά μια η δυο ώρες, είναι σαν ένα διαγώνισμα στο τέλος της χρονιάς που χρειάζεται πολύ δουλειά και πρακτική όλο το προηγούμενο διάστημα.
Για αυτό και το χειροκρότητα πρέπει να είναι πολύ πολύ δυνατό!

Η Μεγάλη Βδομάδα αρχίζει σήμερα και εύχομαι μόνο καλές ειδήσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου