Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Μια χρήσιμη και εκπαιδευτική δράση καθαρισμού στην δυτική παραλία.



η φωτό από το μπλουζάκι που μας μοίρασαν!

 Σήμερα το πρωί είχα την χαρά να συμμετάσχω σε μια περιβαλλοντική δράση στην δυτική παραλία, η οποία ήταν μια σύμπραξη των KARYSTEA NATURAL COSMETCS  και της περιβαλλοντικής οργάνωσης LOVEMYEARTH by ANAMASTORE.

Τα οφέλη μιας τέτοιας δράσης είναι πολύπλευρη. Ο καθαρισμός του χώρου είναι έτσι και αλλιώς αναγκαίος , αλλά πόσο μεγαλύτερο όφελος όμως είναι η βιωματική εκπαίδευση των μικρών παιδιών που μαθαίνουν από μια τόσο τρυφερή ηλικία την σημασία της συμμετοχής, του εθελοντισμού και της ευαισθητοποίησης τους σε σχέση με το περιβάλλον?

Πόσο ανεκτίμητες αναμνήσεις η ώρα με τους φίλους τους και τους γονείς τους?

Τι ωραίο και σημαντικό παράδειγμα των γονέων που έτσι και αλλιώς στα παιδικά μάτια τους είναι πάντα οι ήρωες τους?

Ο ρόλος του γονέα είναι αντικατάστατος και το παράδειγμα του, το πιο σημαντικό από όλα τα μαθήματα σε οποιοδήποτε σχολείο.

Και τι όμορφο που είναι να ακούγεται η πόλη μας για τέτοιες δράσεις!

Το παράδειγμα όμως για να έχουμε όλοι μας μια μικρή συμμετοχή δεν έρχεται μόνο από ένα μέρος. Χτες, μια υπερήληκη κυρία με την βοήθεια του Π, καθάριζε παρτέρια στο μικρό της δρόμο και φύτευε όμορφα λουλούδια. Ένας γείτονας άσπριζε με ασβέστη το πεζοδρόμιο του. Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά σε κάθε καλό και ας αναγνωρίζουμε την αξία του για την κοινή μας ζωή.

Στο τέλος μας μοίρασαν αντισημπτικά χορηγία των Karystea natural cosmetics και τα νερά ήταν χορηγία του Γαλαξία.

Καλή βδομάδα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...