Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Η τοξοβόλος Ανατολή Μάρθα Γκορίλα του ΑΝΟΚ καρέρριψε πανελλήνιο ρεκόρ 20 χρόνων- ( Ο ΑΝΟΚ ΠΑΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!)

 



Η Ανατολή Μάρθα Γκορίλα, αθλήτρια του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Καρύστου (Α.Ν.Ο.Κ),  είναι πτυχιούχος των Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, εργάζεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και είναι Πρωταθλήτρια Τοξοβολίας.

Μέλος της Εθνικής Ομάδας από τα 15 της χρόνια.

Φέτος, στις 31 Μαρτίου, σε αγώνα πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών που για 20 χρόνια το σκορ ήταν 655 με τη φοβερή επίδοση στα 658!!!

Πλέον κατέχει και τα 3 πανελλήνια ρεκόρ σε ατομικό, μεικτό, ομαδικό και διατηρεί και το Πανελλήνιο Νέων Γυναικών στο Ολυμπιακό τόξο.

Έχει στο ενεργητικό της, επιτυχημένες συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και κύπελλα, σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Grand Prix, European και Mediterranean Games.

Φέτος ήρθε πρώτη στην επιλογή Εθνικών Ομάδων.

Ως μέλος της Προολυμπιακής Ομάδας θα συμμετάσχει στον αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Paris 2024, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 4-14/6/2024 στο Essen της Γερμανίας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 13-24/6/2024 στην Αττάλεια, που είναι η τελευταία ευκαιρία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Ανίτα είναι μία αθλήτρια που με την εκπληκτική αθλητική πορεία της, αλλά και με το ήθος της ως άνθρωπος, είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους και τις νέες της πόλης μας.

Το τμήμα της τοξοβολίας του Α.Ν.Ο.Κ, ενσωματώθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Καρύστου το 2005, με πληθώρα αθλητών, ενώ σήμερα έχει 20 αθλητές στο ενεργητικό του.

Στο επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας, η Κάρυστος κάθε χρόνο συμμετέχει ενεργά (15 φορές μέχρι το 2023), διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία αγώνα τοξοβολίας Πανελλήνιας Εμβέλειας, διήμερης διάρκειας στο Κλειστό Γυμναστήριο Π.Μώρος και στο Λουμίδειο γήπεδο Καρύστου, με συμμετοχές σωματείων και αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Οι διακρίσεις των αθλητών μας είναι πάρα πολλές, τόσο σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ανοιχτού και κλειστού χώρου, όσο και σε Κύπελλα Ελλάδος, με Πανελλήνια ρεκόρ στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων & Παμπαίδων-Πανκορασίδων σε ατομικό και ομαδικό αντίστοιχα.

Το Δ.Σ. του Α.Ν.Ο.Κ εύχεται Καλή Επιτυχία στην Ανίτα!!!


STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

https://sΗ τοξοβόλος Ανατολή Μάρθα Γκορίλα του ΑΝΟΚ καρέρριψε πανελλήνιο ρεκόρ 20 χρόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η συμβολή του θρησκευτικού τουρισμού στην περιφερειακή ανάπτυξη. Η περίπτωση της Χίου.

  Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 Η συμβολή του θρησκευτικού τουρισμού στην περιφερειακή ανάπτυξη. Η περίπτωση της Χίου. # Πουλάκη Πανωραία και  ...