Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε το αθλητικό ψάρεμα ακτής του ΑΝΟΚ!

  ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 09:50

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε το αθλητικό ψάρεμα ακτής του ΑΝΟΚ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη  επιτυχία ο 1ος Διεθνής Αγώνας Αθλητικής Αλιείας από την Ακτή με την ονομασία “MARATHON” του ΑΝΟΚ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας & Αθλητικής Αλιείας “ΕΟΥΔΑ”, δια του προέδρου της κ. Δημήτρη Γαλήνα και του επίτιμου προέδρου της κ. Ευάγγελου Ρακαντά, τίμησαν τον Έφορο αλιείας και μέλος του Δ.Σ. του ΑΝΟΚ κ. Αναστάσιο Περιβολάρη, καθώς και το μέλος του ΑΝΟΚ κ. Κωνσταντίνο Καστρινό, συγχαίροντας τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Καρύστου για την επιτυχία του αγώνα, εξαίροντας την άψογη διοργάνωσή του.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης μίλησαν και μέλη ομάδων από άλλες χώρες, καθιστώντας την έτσι γνωστή και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ο ΑΝΟΚ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κ. Σπύρο Καστρινό και την εταιρία Elite for fisherman Maver Hellas, το μεγάλο χορηγό του τουρνουά, για τα δώρα που προσέφεραν στους αθλητές.

Για την εξαιρετική του διοργάνωση ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καρύστου βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας & Αθλητικής Αλιείας, Δημήτρη Γαλήνα και από τον επίτιμο πρόεδρο, Ευάγγελο Ρακαντά. Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια τους για το έργο του ΑΝΟΚ.

ADVERTISEMENT

Στη διοργάνωση παραβρέθηκαν, επίσης, ήταν ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης και  ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κορινθίων κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΚ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου