Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Α) Εγκρίνουμε την ασκηθείσα αίτηση ακύρωσης του Δήμου Καρύστου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κατά της ΡΑΑΕΥ για την ακύρωση: 1. της Απόφασης Αντιπροέδρου Κλάδου Ενέργειας ΡΑΑΕΥ υπ’ αριθ. 1241/2023 με θέμα: «Χορήγηση Άδειας Αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας μέγιστης ισχύος έγχυσης 25 ΜW και μέγιστης ισχύος απορρόφησης 25 MW στη θέση «Κάρυστος» της Δημοτικής Ενότητας Καρύστου του Δήμου Καρύστου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της 6Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, της εταιρείας με την επωνυμία «ECOENER HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.»



 https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%A3%CE%97%CE%92%CE%A9%CE%95%CE%A6-%CE%922%CE%A1?inline=true

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

 ομόφωνα : Α) Εγκρίνουμε την ασκηθείσα αίτηση ακύρωσης του Δήμου Καρύστου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κατά της ΡΑΑΕΥ για την ακύρωση: 1. της Απόφασης Αντιπροέδρου Κλάδου Ενέργειας ΡΑΑΕΥ υπ’ αριθ. 1241/2023 με θέμα: «Χορήγηση Άδειας Αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας μέγιστης ισχύος έγχυσης 25 ΜW και μέγιστης ισχύος απορρόφησης 25 MW στη θέση «Κάρυστος» της Δημοτικής Ενότητας Καρύστου του Δήμου Καρύστου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας της 6Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, της εταιρείας με την επωνυμία «ECOENER HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» (ΑΔ-05326)» και 2. της σιωπηρής απόρριψης της με α.π. I361884-13/11/2023 αίτησης αναθεώρησης του Δήμου Καρύστου ενώπιον της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, κατά της ανωτέρω απόφασης. Επειδή πρόκειται για υπόθεση ιδιαίτερα σημαντική για τα συμφέροντα του Δήμου και ο χειρισμός της απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία του δικηγόρου που θα οριστεί για το χειρισμό της υπόθεσης, εξουσιοδοτείται για τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ο Δικηγόρος Αθηνών Αντώνιος Σηφάκης, με Α.Μ. Δ.Σ.Α. 20637, η αμοιβή του οποίου θα καθοριστεί  με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 281 παρ.3 του ν. 3463/2006. Β) Εγκρίνουμε την ασκηθείσα αίτηση ακύρωσης του Δήμου Καρύστου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κατά της ΡΑΑΕΥ για την ακύρωση: 1. της Απόφασης Αντιπροέδρου Κλάδου Ενέργειας ΡΑΑΕΥ υπ’ αριθ. 1167/2023 με θέμα: «Χορήγηση Άδειας Αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας μέγιστης ισχύος έγχυσης 50 ΜW και μέγιστης ισχύος απορρόφησης 50 MW στη θέση «ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΣ» της Δημοτικής Ενότητας ΣΤΥΡΕΩΝ του Δήμου ΚΑΡΥΣΤΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΕΥΒΟΙΑΣ της Περιφέρειας ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, της εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΣ FRV ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (ΑΔ-05298)» και 2. της σιωπηρής απόρριψης της με α.π. I-36187613/11/2023 αίτησης αναθεώρησης του Δήμου Καρύστου ενώπιον της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, κατά της ανωτέρω απόφασης, από τον Δικηγόρο Αθηνών Αντώνιο Σηφάκη.  Επειδή πρόκειται για υπόθεση ιδιαίτερα σημαντική για τα συμφέροντα του Δήμου και ο χειρισμός της απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία του δικηγόρου που θα οριστεί για το χειρισμό της υπόθεσης, εξουσιοδοτείται για τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ο Δικηγόρος Αθηνών Αντώνιος Σηφάκης, με Α.Μ. Δ.Σ.Α. 20637, η αμοιβή του οποίου θα καθοριστεί  με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 281 παρ.3 του ν. 3463/2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Μουσικός Δίαυλος" ένα ταξίδι που συνεχίζεται με επιτυχία.

  Χθές το βράδυ παρακολουθήσαμε μια πολύ όμορφη μουσική παράσταση με τραγούδια γυναικών συνθετριών με τίτλο 'Μελωδίες γένους θηλυκού&quo...