Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Μια χρήσιμη συνάντηση επαγγελματιών του τουρισμού στον Γαλαξία.

 

Μια πάρα πολύ χρήσιμη συνάντηση ανάμεσα σε επαγγελματίες του τουρισμού έγινε σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο Γαλαξίας και η αίθουσα γέμισε κυρίως από την νέα γενιά των επαγγελματιών που θέλουν να δώσουν μια νέα πνοή στο τουριστικό προιόν της περιοχής μας.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση μιας μικρής ομάδας επαγγελματιών που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να κάνουν μια κίνηση για να ξεκινήσει μια συνολική προσπάθεια αλλαγής κλίματος με επαγγελματισμό, συνέργειες, και όραμα.

Πολλά ακούστηκαν αλλά επιγραμματικά το αποτέλεσμα είναι ότι χρειάζονται περισσότερες δραστηριότητες, ότι πρέπει να αναδειχθεί ο τόπος μας στο εξωτερικό, και να οργανωθούν συλλογικά οι επαγγελματίες για να προσφέρουν το προιόν τους .

Με την ευχή να τολμήσουν να είναι δυναμικοί προς κάθε αρμόδια αρχή που μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση μπορούμε να αναφέρουμε το θέμα του δρόμου και το γεφύρι στους Λενωσσαίους για το Δημοσάρι που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, την ανάδειξη των μνημείων που είναι θέμα της Αρχαιολογίας . Δηλαδή οι καμάρες που είναι γεμάτες σύρματα, οι βρύσες στον Γραμπιά που ακόμα περιμένουν το νέο επίχρησμα, ΄-έτσι λένε επιστημονικά τον σοφά- και πολλά άλλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ - Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά

  Εργατική Πρωτομαγιά στην Κάρυστο και το Μαρμάρι Η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει καταθέσεις στεφάνων στα μνημεία της Εθνικής Αντίσ...