Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Το ΚΚΕ απευθύνεται με καθαρή φωνή στο λαό της Καρύστου, του Μαρμαρίου, των Στύρων και των χωριών μας, σε όσους βαδίζουμε μαζί στον αγώνα των συλλόγων και φορέων για να δοθεί ένα τέλος στην εγκατάσταση αιολικών στην περιοχή μας, σε όσους τρέμουν βλέποντας τους λογαριασμούς ρεύματος πριν ακόμα τους ανοίξουν, στους εργαζόμενους στην εγκατάσταση και λειτουργία των αιολικών πάρκων, σε όλους όσους λένε «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»!

 Φίλες και φίλοι,

Το ΚΚΕ απευθύνεται με καθαρή φωνή στο λαό της Καρύστου, του Μαρμαρίου, των Στύρων και των χωριών μας, σε όσους βαδίζουμε μαζί στον αγώνα των συλλόγων και φορέων για να δοθεί ένα τέλος στην εγκατάσταση αιολικών στην περιοχή μας, σε όσους τρέμουν βλέποντας τους λογαριασμούς ρεύματος πριν ακόμα τους ανοίξουν, στους εργαζόμενους στην εγκατάσταση και λειτουργία των αιολικών πάρκων, σε όλους όσους λένε «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»!

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που δε «μασάει» τα λόγια του και αναδεικνύει την ουσία του προβλήματος: Ότι η ενέργεια αποτελεί εμπόρευμα. Ότι κέρδη για τους επιχειρηματικούς ομίλους και φθηνό ρεύμα για το λαό με προστασία του Περιβάλλοντος δεν συμβαδίζουν!

Το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα ισόρροπης αξιοποίησης όλων των πηγών ενέργειας με κριτήρια την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας, τη φθηνή ενέργεια για τη λαϊκή κατανάλωση, την προστασία του Περιβάλλοντος και των κατοίκων.

Εκεί οφείλονται η συνέπεια λόγων και έργων του ΚΚΕ, το γεγονός ότι έχει έγκαιρα είχε ενημερώσει το λαό της περιοχής για το σύνολο των συνεπειών από την πολιτική της «απελευθέρωσης» της Ενέργειας που εφαρμόζουν όλες οι κυβερνήσεις, στο γεγονός πως είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί τη συνέπεια και συνέχεια του αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση νέων αιολικών στο δήμο Καρύστου.

Ενόψει της νέας επίθεσης που ετοιμάζεται, σας καλούμε όλους στην εκδήλωση συζήτηση που προγραμματίζουμε το Σάββατο 11 Μάρτη, στις 7μμ, στο Γιοκάλειο Ίδρυμα.

Η πρόσκληση της εκδήλωσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις 14 Μάη η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας.

Π   Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η           Σας  καλούμε  να προσέλθετε  σε ΕΙΔΙΚΗ  Συνεδρίαση  Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής στο  Κέντρο Περιβαλλ...