Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Περιοδεία του Δημήτρη Παρασκευά στο εργοτάξιο του δήμου Καρύστου

 Περιοδεία του Δημήτρη Παρασκευά στο εργοτάξιο του δήμου Καρύστου

Κάρυστος, 29 Αυγούστου 2023

 

Περιοδεία στο εργοτάξιο του Δήμου Καρύστου στην Κάρυστο, πραγματοποίησε χθες ο Δημήτρης Παρασκευάς, δημοτικός σύμβουλος Καρύστου και υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μετά την περιοδεία ο Δημήτρης Παρασκευάς δήλωσε:

«Με δύο απορριμματοφόρα για τη δημοτική ενότητα Καρύστου και λιγοστό προσωπικό, μεγάλο μέρος του οποίου είναι συμβασιούχοι και παραμένουν στη δουλειά με δικαστικές αποφάσεις, ο δήμος Καρύστου δε μπορεί να ανταποκριθεί στην καθαριότητα της Καρύστου και των γύρω χωριών.

Η κατάσταση αυτή οφείλεται στην διαχρονική πολιτική των κυβερνήσεων που δεν αποδίδουν το σύνολο των κρατικών επιχορηγήσεων στους δήμους, που δεν προσλαμβάνουν το απαραίτητο προσωπικό, για την καθαριότητα και τη συντήρηση των οχημάτων και μηχανημάτων.

Για αυτή την κατάσταση αυτή δεν είναι άμοιρη ευθυνών η δημοτική αρχή του κ. Ραβιόλου που αξιοποιεί όλο το αντιλαϊκό νομοθετικό οπλοστάσιο.

Κάτοικοι και εργαζόμενοι στο δήμο έχουμε συμφέρον από τον κοινό αγώνα για την ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησης του δήμου και ιδιαίτερα των τεχνικών υπηρεσιών, από την πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων.

Έχουμε συμφέρον από μια δημοτική αρχή για τις ανάγκες των πολλών και όχι από τα κέρδη των λίγων.

Για αυτό οι εκλογές της 8ης Οκτώβρη είναι μια ευκαιρία για να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στη Λαϊκή Συσπείρωση, με ακόμα περισσότερους δημοτικούς συμβούλους»!

2023.8.28_ΛΑΣΥ Καρύστου_Τεχνική υπηρεσία_1.jpg2023.8.28_ΛΑΣΥ Καρύστου_Τεχνική υπηρεσία_2.jpg
Παρασκευάς_2.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου