Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Τέσσερις συνδυασμοί στον Δήμο Καρύστου. Ο Αύγουστος ο μήνας των υποψηφίων συμβούλων.


Οι κάρτες παρουσιάζονται με την σειρά που ανακοινώθηκαν.

Είμαστε στην πρώτη βδομάδα του Αυγούστου και μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στην καρδιά των εξελίξεων που θα διαμορφώσουν τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Η μεγάλη απόφαση για τις υποψηφιότητες στην θέση του δημάρχου έχει ήδη παρθεί από καιρό αλλά η απόφαση των συμβούλων για συμμετοχή στα κοινά, γίνεται για πολλούς και πολλές αυτές τις μέρες.

Βλέπουμε νέα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή και νέα πρόσωπα σε ηλικία. Είναι πολύ θετικό και ελπιδοφόρο. Τα χαμόγελα τους , οι καθαρές ματιές τους γεμάτες όνειρα και σχέδια, μας δίνουν και εμάς μια χαρά και μια σιγουριά ότι η πολιτική θα έχει συνέχεια και οι θεσμοί θα συνεχίσουν να λειτουργούν.


Μακάρι να είχαμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε όλα αυτά τα νεαρά παιδιά για να έχουν θάρρος να συμμετέχουν στα κοινά και να πλαισιώνουν κάθε όργανο που υπάρχει στην διαβούλευση και στην οργάνωση.

Βέβαια η πείρα είναι μεγάλο προσόν, και έτσι θα υπάρχουν οι πιο έμπειροι που θα δείχνουν τον σωστό τρόπο από την μια, αλλά και θα αναλύουν τις δυσκολίες από την άλλη, για να υπάρχει η αναγκαία παράδοση σκυτάλης.



Έχουμε λοιπόν 4 συνδυασμούς και κανείς πολίτης δεν πρέπει να έχει παράπονο.

Ο κάθε ένας με το πρόγραμμα του, τα δικά του νέα και παλαιά πρόσωπα, θα απασχολήσουν έντονα τους πολίτες που θα δυσκολευτούν να διαλέξουν συμβούλους μιας είναι όλοι και όλες εξαιρετικές προσωπικότητες με πολύ γερά προσόντα, η , πείρα σε διάφορους τομείς.


 Καλή επιτυχία σε όλους, και να μην ξεχνάμε ότι το ενδιαφέρον για τα κοινά δεν σταματά στις εκλογές.

Μπορούν όλοι να είναι ενεργοί πολίτες, να βάζουν το δικό τους πετραδάκι και να εργάζονται για το κοινό καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...