Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Α ΄Βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Μονεμβασιάς για την θεατρική μας ομάδα!

 Η ζωή είναι πολλές φορές άδικη, αλλά και πολλές φορές δίκαιη! Το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου άξιζε και με το πάρα πάνω στα κορίτσια και στον Γιώργο Μπινιάρη που αποφάσισε να ανεβάσει ένα τόσο δύσκολο και σκληρό έργο!

Μεγάλη μας χαρά για το επιστέγασμα των προσπαθειών τους και ευχόμαστε ολόψυχα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Η αναγνώριση δεν είναι αυτοσκοπός, είναι όμως μια επιβεβαίωση ότι είναι κάποιος στον σωστό δρόμο και μπορεί να τον συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά!

ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΙΩΝΗ- ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΦΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Α' Βραβείο στη νεανική ομάδα του Θεατρικού Τμήματος Καρύστου των "Ανεμοπυλών"
Με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε τη σπουδαία διάκριση που πέτυχε η νεανική ομάδα του Θεατρικού Τμήματος Καρύστου των "Ανεμοπυλών" στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου του Δήμου Μονεμβασίας.
Συγκεκριμένα, η Αστερία Λιώνη, η Ιωάννα Κουφού και η Αλεξάνδρα Σταύρου απέσπασαν με τη συγκλονιστική ερμηνεία τους στο έργο "ΤΖΟΡΝΤΑΝ" το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου, υπό τη σκηνοθεσία και την καθοδήγηση του Γιώργου Μπινιάρη.
Η ομάδα έλαβε τα καλύτερα σχόλια από την κριτική επιτροπή και το κοινό και σημείωσε ισχυρή υποψηφιότητα και σε άλλες δύο κατηγορίες, κουστουμιών και σκηνοθεσίας.
Ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ "Ανεμοπύλες" Μαρία Βερούχη Λεμονιά και όλο το Δ.Σ. των "Ανεμοπυλών" εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους σε όλους τους συντελεστές και δεσμεύονται πως θα συνεχίσουν να συνδράμουν για την ενίσχυση όλων των ομάδων και τμημάτων του Οργανισμού του Δήμου Καρύστου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Γιώργος Μπινιάρης
Ευχαριστώ τον δήμαρχο κύριο Λευτέρη Ραβιόλο που είναι πάντα δίπλα μας Lefteris Raviolos, την πρόεδρο του Πολιτιστικού οργανισμού Ανεμοπύλες κυρία Μαρία Βερούχη Λεμονιά Maria Verouhi-Lemonia που στάθηκε βράχος από την πρώτη στιγμή και για την εμπιστοσύνη της. Σε αυτό το σημείο θέλω να υπογραμμισω ότι είναι δώρο που το Πολιτιστικό στηρίζει την Νεανική ομάδα και συντηρεί αυτό το ολιγομελες τμημα. Ως επαγγελματίας στον χώρο γνωρίζω πολύ καλά ότι άλλος οργανισμός στο άκουσμα μόνο ότι το συγκεκριμένο τμήμα είναι ολιγομελες θα το έκοβε χωρίς να υπολογίσει ούτε την πορεία του ούτε τις διακρίσεις του με συνοπτικες διαδικασίες. Εσείς Πολιτιστικός, Αθλητικός & Τουριστικός Οργανισμός "Ανεμοπύλες" οχι μόνο δεν το κόψατε αλλά το στηρίξατε μέχρι εκεί που δεν πάει. Σας υπέρ ευχαριστώ για αυτό. Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές της παράστασης την Sofia Givisi βραχος υποστήριξης, για τον σχεδιασμό του προγράμματος και για το ψηφιακό υλικό, την Sevi Steliatou για όλη της την αγάπη και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, την Τέχνης Φίλοι για όλα (ξέρει εκείνη), την Petroula Mantzoukidou για όλα και που δεν πήρε διαζύγιο με τόσο άγχος που είχα.
Τέλος ευχαριστώ τις μούσες μου δεν θα πω τίποτα για αυτές. Γιατί δεν υπάρχουν λέξεις. Είστε ένα δώρο για εμένα. Asteria Lioni Ιωάννα Κουφού Αλεξάνδρα Σταύρου
8
  • Μου αρέσει!
Γιώργος Μπινιάρης
Είμαι τόσο συγκινημένος....
Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα λόγια.
Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην υπεύθυνη μας, την γλυκιά παραγωγό της καρδιάς μας για την υποστήριξη της. Ήταν δίπλα μου και δίπλα στα κορίτσια από την αρχή μέχρι την ώρα της απονομής. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου. Με συγκινεί η αντιμετώπιση προσωπικά...
Όλες οι αντιδράσεις:
Maria Andrellou, Tonia Voulgari και 37 ακόμη

Ο χρήστης Θεατρικό Τμημα Καρυστου είναι με το χρήστη Gwgw Kollia 


Η ιδέα της επιλογής του έργου "ΤΖΌΡΝΤΑΝ " και της σκηνοθεσίας του Γιώργου Μπινιάρη,που ξεκίνησε να δουλεύει με τα κορίτσια με επιμέλεια συνέπεια και μεράκι.Τολμησε να το στείλει στο Φεστιβάλ Μονεμβασιάς,σε ένα φεστιβάλ που το θέατρο είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση από τις συμμετοχές έως τους κριτές και την διοργάνωση. Η πρώτη επιτυχία ήταν η επιλογή του έργου στα 12 από τα 190,η δεύτερη η αντιμετώπιση του κοινού και των κριτικών θεάτρου και η αποκορύφωση ήρθε με το βραβείο Α'Γυναικειου ρόλου.Σας παρουσιάζω τους Κριτικούς θεάτρου που έδωσαν τα βραβεία.

Μεταφόρτωση: Μεταφορτώθηκαν 1442155 από 1442155 byte.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου