Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Μήνυμα του Δ.Σαραβάνου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επι τη ευκαιρία της ορκωμοσίας του.

 Μια σελίδα κλείνει οριστικά και ανοίγει άλλη μια στο Νοσοκομείο μας. Με τις καλύτερες ευχές μας για μια οφέλιμη και γόνιμη θητεία στον νέο Α.Δ.Ν.Καρύστου.

Ορκίστηκα σήμερα στην Λάρισα, Αναπληρωτής Διοικητής στο Νοσοκομείο Καρύστου, από τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Σερέτη.
Διαισθανόμενος την ευθύνη που έχω αναλαμβάνοντας τη θέση αυτή, δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για τη διατήρηση αλλά και αναβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας για όλους τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας.
Τρέφω τεράστια εκτίμηση στους προκατόχους μου και θα προσπαθήσω να συνεχίσω το δικό τους έργο, που κατά γενική εκτίμηση είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Έχοντας γνώση της μεγάλης προσπάθειας που ήδη γίνεται από το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό ευελπιστώ σε μία παραγωγική και δημιουργική συνεργασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...