Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Οι εθελοντές μας ...ανοίγουν "δρόμους" και μονοπάτια!

 Είμαστε στην καρδιά του Χειμώνα αλλά η έννοια  πολλών συντοπιτών μας είναι στην προσβασιμότητα των σημείων ενδιαφέροντος από την Άνοιξη αλλά και όλο τον χρόνο.

Είναι κάτι που δίνει χαρά σε όλους γιατί ανοίγουν δρόμο για όλους μας να επισκεφτούμε τα όμορφα μέρη της εξοχής μας όποτε μπορούμε όλον τον χρόνο.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους !!

Τάσος Σεϊμένης

Διαχειριστής
Μέλος με κορυφαία συνεισφορά
+1
 2 Δεκεμβρίου στις 9:11 μ.μ. 
Για μια ακόμη φορά καταφέραμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση για την διάνοιξη του μονοπατιού καταρράκτη - πηγή Πανωχώρι . Η συμμετοχή των φίλων εθελοντών ήταν ανέλπιστα μεγάλη, έτσι λοιπόν όλοι εμείς, με αυτόν τον τρόπο τιμήσαμε σήμερα στην πράξη τον εορτασμό του δήμου μας για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού . Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του συλλόγου μας<<το κοχύλι του Πλατανιστού>> και τον πρόεδρο της κοινότητας Πλατανιστού για την πρωτοβουλία και επιλογή των δράσεων που διαχρονικά αναδεικνύουν το χωριό μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους εθελοντές που με την προσφορά τους είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Φυσικά δεν παραλείψαμε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του χωριού εν όψει εορτών.
Το σημαντικότερο βέβαια ακολούθησε το βράδυ στην ταβέρνα του Ζούρα με ωραίους μεζέδες καλεσμένοι του προέδρου Γιώργου Παπαχρήστου.


Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και Saqsaywaman

Ο χρήστης Stelios Papaxatzis είναι με το χρήστη Makis Sarlanis.

3 ώρ. 
Το πρώτο βήμα έγινε!!
Με εθελοντική εργασία καταφέραμε να καθαρίσουμε το μονοπάτι που ενώνει τους

Μύλους με το ρωμαϊκό υδραγωγείο στη Μεκουνίδα.

Επομένως μας στόχος το μονοπάτι πρός τους κυλίνδρους και ευελπιστούμε οι εθελοντές να είναι περισσότεροι!!😉😁
+Γιάννης Μπίτσιος
Θανάσης Παπαχατζής
Βαγγέλης Σαρλάνης
Αντώνης Σαρλάνης

Ο χρήστης Leyteris Mhtropetros είναι στην πόλη Στύρα Ευβοίας.

1 ώρ. 
Πήρα την πρωτοβουλία να απευθύνω κάλεσμα προς όλους τους συντοπιτες και συγχωριανους να δηλώσουν ενδιαφέρον ΑΝ μπορούν και το επιθυμούν στις εθελοντικές δράσεις,οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν από την αρχή του νέου έτους στα μονοπάτια που οδηγούν στα αρχαία μνημεία της περιοχής μας.
Αναφέρομαι στο Κάστρο των Αρμενων,στα Δρακοσπιτα,στα αρχαία λατομεία κλπ.
Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Σάββατο ή Κυριακή για 2-4 ώρες.
Γνωρίζω πως όλοι έχουμε τις υποχρεώσεις και τις δουλειές μας, γι'αυτό το λόγο ενδεχομένως η ανταπόκριση να είναι μικρή!
Ομως από την άλλη πλευρά ας σκέφτομαι πως μας επισκέπτονται κοσμος από κάθε γωνιά της Γης και δεν υπάρχει κάποιο σηματοδότημενο μονοπατι που να σε οδηγεί στα προανφερομενα σημεία.
Μπορεί να είναι doodle ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΞΙΑ ΖΩΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΙΗ ΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ epro ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...