Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Οι "Καλλιτεχνικοί Ορίζοντες" σε μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη παράσταση!


 Χθες το απόγευμα στο Γιοκάλειο Ίδρυμα έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Καλλιτεχνικών Οριζόντων της Κωσταντίνας Κολόμπαρη.

Η Κωσταντίνα έγραψε την μουσική και τους στίχους σε μια πάρα πολύ όμορφη αφήγηση των εθίμων των Χριστουγέννων σε όλο τον πλανήτη και τα παιδιά ακολουθούσαν σε κίνηση και τραγούδι. Είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση των παιδιών στο ξεδήπλωμα της ιστορίας, η πειθαρχία και η συγκέντρωση τους. Μικρά παιδάκια προνηπίου και νηπίου δείχνουν τόση αφοσίωση που θα ζήλευαν πολλοί μεγαλύτεροι.

Μου άρεσε πάρα πολύ τόσο η μουσική όσο και η αφήγηση γιατί με τόσο όμορφο τρόπο υπηρετούσε τον εκπαιδευτικό της σκοπό περικλείοντας γεωγραφία-λαογραφία- μουσική- κίνηση- ποίηση- και χορό.

Τόσα μαθήματα που εύχομαι να τα συνεχίσουν και να καμαρώνουμε τα παιδιά να εξελίσσονται σε καλλιεργημένους ανθρώπους.

Υπήρχαν πολλά μέρη όλα αφιερωμένα στα Χριστούγεννα και τα λαμπερά πρόσωπα των παιδιών ήταν η καλύτερη απόδειξη και επιβεβαίωση ότι η εκπαιδευτική διαδικασία είναι σε ένα πάρα πολύ σωστό δρόμο.

Συγχαρητήρια Κωσταντίνα! 



"ΣΤΗΝ ΗΧΩ... ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ"
ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!
- Οι Καλλιτεχνικοί Ορίζοντες χθές το βράδυ πραγματοποίησαν την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου τους στο Γιοκαλειο Πνευματικό Ίδρυμα της Καρύστου. Είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε εκεί και να διαπιστώσουμε την μεγάλη προσέλευση μαθητών και γονέων. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, κυρίως όμως στην ιδρύτρια της Μουσικής Σχολής κυρίας Κωνσταντίνας Κολομπαρη η οποία έχει χτίσει αυτό το "φυτώριο" μικρών σπουδαστών ανεβάζοντας τον πήχη υψηλά για τον Πολιτισμό στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου