Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Εικαστικές και διακοσμητικές προτάσεις από την Μελίνα- Έλενα Στυλιανού στην Κάρυστο

Ο εικαστικός και διακοσμητικός χώρος YPPOKRATES της Μελίνας - Έλενας Στυλιανού, είναι σχετικά νέος στην πόλη της Καρύστου και έχει πολλές προτάσεις που μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμες στην περίπτωση που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της.


Τα έργα που παρουσιάζονται, η άλλα που δημιουργούνται, μέσα από τις προτιμήσεις του πελάτη, μπορούν να μεταφερθούν πάνω σε είδη για το σπίτι. Για παράδειγμα μπορείτε να δημιουργήσετε το μοναδικό σας σερβίτσιο, η άλλο αντικείμενο. Μπορεί επίσης να μεταφερθεί το ίδιο έργο που διαλέξατε για εσωτερικό χώρο, σε ανθεκτικό υλικό εξωτερικού χώρου και να στολίσετε τον κήπο σας.

Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε τις πιο πρωτότυπες βιτρίνες με τα έργα που θα διαλέξετε εσείς η θα δημιουργήσετε μαζί.


 Μια άλλη χρήσιμη υπηρεσία είναι η ευθύνη αναδιοργάνωσης η οργάνωσης ενός ακινήτου αν αυτό είναι προς ενοικίαση η πώληση, όπως και εικαστικές παρεμβάσεις που αναδεικνύουν το ακίνητο με τον καλύτερο τρόπο.

Αν θα θέλατε να ρωτήσετε κάτι σχετικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο μέιλ, info@yppokrates.com και στο τηλ +306944077385- +393487264746

Καλοδεχούμενοι όλοι όσοι αποφασίζουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τόπο μας και τους ευχόμαστε όπως και στην Μελίνα, καλές δουλειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...