Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Μια βόλτα στον Άγιο Δημήτριο Καρυστίας στην ταβέρνα του Βαγγέλη Στέφωση


Ποτέ δεν είναι απλά - μια βόλτα- όταν συναντάς τον Βαγγέλη Στέφωση. Πάντα υπάρχουν ιστορίες που σε παρασέρνουν στο βάθος του χρόνου, πάντα υπάρχει η μουσική και τα ξεχασμένα λόγια που ψάχνουν με αγωνία τους συνεχιστές τους, πάντα υπάρχει η ελπίδα και η κουβέντα με το όραμα ενός ζωντανού κοινωνικού κυττάρου με όμορφο μέλλον, και πάντα η προσπάθεια για να γίνει το όραμα πράξη.

Η ταβέρνα του Βαγγέλη είναι στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου και εκεί στην δροσιά των δέντρων θα γευτείτε την αέρινη τυροπιτάρα και την γευστικότατη χορτόπιτα. Τα βιολογικά προιόντα που χρησιμοποιεί σε κάθε πιάτο και η τέχνη με χρόνια πείρα, μετατρέπουν την βόλτα σε εμπειρία.

Μην νομίζετε ότι αυτό το κείμενο είναι διαφήμιση. Είναι διαπίστωση και μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς με την επίσκεψη σας εκεί.

Δανείστηκα την φωτογραφία από το EVIAS FILOI και μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο το πολύ κατατοπιστικό άρθρο για το χωριό και την περιοχή.



https://www.evias-filoi.gr/home-1/agios-dimitrios-karystias-evias-filoi 

προς την βυζαντική εκκλησία στην προσπάθεια μας να ανακαινιστεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...