Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Καρύστου- σημαντικές διακρίσεις των αθλητών.

 

Η Άννα Καρύκα, μέλος του ΔΣ του ΝΟΚ,  μας ενημερώνει για την κοπή της πίτας του ΝΟΚ και τις μεγάλες διακρίσεις  του , στην σελίδα της στο φεισμπουκ.


"Σήμερα, το ΔΣ του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Καρύστου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με νικήτρια του φλουριού την γραμματέα μας, Κατερίνα Μοσχοβη!
Ο ΑΝΟΚ, που λειτουργεί εδώ και τριάντα χρόνια, περιλαμβάνει τα αθλήματα αθλητικής αλιείας, τζούντο, τοξοβολίας και σκάκι. Οι αθλητές μας πετυχαίνουν σημαντικές διακρίσεις και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτούς!
Συγκεκριμένα, από την προηγούμενη χρονιά μέχρι σήμερα:
🏹 Στους αγώνες πανελλήνιας εμβέλειας τοξοβολίας, η Φωτεινή Δαλαμάγκα πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία της (παγκορασίδων β’).
🥈🥉🥋 Στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Τζούντο, ο Νεκτάριος Παλαμίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, νίκη που του χαρίζει επιπλέον μόρια στις επικείμενες πανελλαδικές εξετάσεις της Γ’ Λυκείου,
ενώ, πριν λίγες μέρες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων ο Νίκος- Παύλος Αθέρας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
🎣🇬🇷 Στην αθλητική αλιεία, οι: Αντώνης Δρόσος (Πρωταθλητής Ελλάδος), Γιάννης Σκούρτης, Κώστας Δρόσος (Πρωταθλητής Ελλάδος στην καθετή από σκάφος) και Δημοσθένης Οικονόμου έχουν ενταχθεί στις Εθνικές ομάδες των αθλημάτων τους. Ενώ, ο Αντώνης Δρόσος και ο Σπύρος Καστρινός κατέκτησαν την δεύτερη θέση σε Διεθνή ομαδικό αγώνα και το κύπελλο καλύτερης ξένης ομάδας.
Ο Σύλλογος δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει και θα στηρίζει εμπράκτως τους αθλητές, προωθώντας, όπως πάντα, την ευγενή άμιλλα, την ανάπτυξη πνεύματος και σώματος και το ευ αγωνίζεσθαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου