Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

"ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΑΣΙΟΥ 2024 ΚΑΡΥΣΤΟΣ" Ελάτε να γνωρίσετε την παραγωγή της περιοχής μας!!

 

Μια πάρα πολύ ωραία ιδέα υλοποιείται και ανοίγει νέους δρόμους και ορίζοντες για την οινολογική παραγωγή της περιοχής μας.

Μπορεί τα αμπέλια να έχουν μειωθεί αλλά το μεράκι και  ο επαγγελματισμός των ανθρώπων του κρασιού στην περιοχή μας, έχει αναδείξει το προιόν μας και το διαλέγουμε με περιφάνεια και χαρά πάντα σε κάθε έξοδο και σε κάθε επιλογή κρασιού για το σπίτι μας.

Ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα το πρώτο φεστιβάλ κρασιού στην περιοχή μας στον νέο χώρο του  Camping  Καρύστου για μια εμπειρία γευσιγνωσίας στο πιο κατάλληλο και καλοκαιρiνό περιβάλλον με υπέροχη θέα .

Είναι και μια ευκαιρία να επισκεφτούμε το camping που δίνει την ευκαιρία σε κάθε κατασκηνωτή την ευκαιρία για αξέχαστες διακοπές .

Ενημερώστε και εσείς με την σειρά σας τους  τον περίγυρο σας  για την μοναδική αυτή εκδήλωση και κανονίστε με την παρέα σας την βόλτα σας στο φεστιβάλ. Μην ξεχάσετε να πάρετε τηλέφωνο!

Και μη ξεχνάτε! Είμαστε περήφανοι για τους παραγωγούς μας, είμαστε περήφανοι για τα τοπικά μας προιόντα, στηρίζουμε τον τόπο μας και διαφημίζουμε κάθε ωραία κίνηση στήριξης τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...