Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Το παραδοσιακό συγκρότημα ΜΕΛΙΣΜΑΤΑ ήρθε και ξεσηκώνει!

 Το παραδοσιακό συγκρότημα μουσικής ΜΕΛΙΣΜΑΤΑ, έχει δημιουργηθεί με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη και μεράκι για την παραδοσιακή μουσική μας και την παράδοση γενικότερα.

Η κ.Χρυσούλα Παλιούρη έχει κάνει μια τρομερή δουλειά βρίσκοντας όσους παίζουν τα παραδοσιακά μας όργανα σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Καρυστίας. Μας έχει φέρει μεγάλη συγκίνηση με τις περιηγήσεις της και μέσα από τις αφηγήσεις των ανθρώπων και τις εικόνες των χωριών μας, ξανασυστηθήκαμε κατά κάποιον τρόπο.

Η πρόταση της για την αναβίωση του κλήδονα στην πλατεία μας δυστυχώς δεν έγινε πραγματικότητα και στενοχώρησε πάρα πολύ όσους και όσες με ενθουσιασμό περίμεναν την εκδήλωση η οποία μετακόμισε σε γειτονικό χωριό όπου επιτρέπεται και η φωτιά ενώ στην παραλία μας όχι.

Εύχομαι τα μέλη του συγκροτήματος να έχουν μόνο την εκτίμηση που τους αξίζει για την δουλειά τους και να έχουν την χαρά να βλέπουν τους κόπους τους να ανθίζουν .



Καλησπέρα σας !!

Την 29 Ιουνίου 2024 θα βρισκόμαστε στο χωριό Σχίζαλη στην εκκλησία του χωριού στον Ιερό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου .
Μετά το πέρας της λειτουργίας στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας θα ηχήσει η λύρα και η τσαμπούνα μετά απο πολλά χρόνια .
Χρυσούλα Παλιούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...