Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

10 Χρόνια ΕΥΒΟΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ στην Κάρυστο!

Μαρία Κακάτσου και Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τότε που για πρώτη φορά λειτούργησε στην πόλη μας το
Μικροβιολογικό Εργαστήριο των κυριών Μαρίας Κακάτσου και Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου και έχουν γίνει ένα αξιόπιστο στήριγμα σε κάθε μας ανάλογη ανάγκη.

Όλη αυτήν την διαδρομή γιόρτασαν σήμερα σε μια όμορφη γιορτή που ετοίμασαν για τους φίλους τους και τους συνεργάτες τους στο ξενοδοχείο Καρύστιον.

Η κ Παπαχαραλάμπους στην σύντομη ομιλία της ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του και πρόσθεσε ότι,  ο σκοπός είναι να προσφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν στην ανακούφιση των ασθενών, έτσι προχώρησαν σε δωρεά στο Νοσοκομείο μετά από συνεννόηση με την διοίκηση και τους γιατρούς.

Προσωπικά έχω επισκεφθεί πολλές φορές την Μέριμνα και η άψογη  και άμεση εξυπηρέτηση, η φιλική ατμόσφαιρα, το χαμόγελο από τις εργαζόμενες, καθησυχάζουν τις ανησυχίες και ανακουφίζουν το άγχος που οδηγούν κάποιον σε τέτοιες πόρτες.


 

Σοφία, Νεκταρία, Μαρία, Μαρία και Σοφία- Η Μέριμνα στην Κάρυστο.


Πληροφορίες για την Ε.Μ στην σελίδα τους .
https://evioiatrikimerimna.gr/






Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά και ήταν επίσης η ευκαιρία να γνωρίσω και από κοντά τον ζωγράφο Φώτη Παναγιωτόπουλο .
Είχα την ευκαιρία να δω μια σειρά από πίνακες αφιερωμένους αποκλειστικά στην Κάρυστο! Τα ωραία μας τοπία ζωγραφισμένα μοναδικά από τον εμπνευσμένο καλλιτέχνη!  Εύχομαι να βρεθεί ο χώρος για να γίνει μια παρουσίαση όλων αυτών των πινάκων στην περιοχή μας, γιατί αλλού σίγουρα θα γίνει.

Χρόνια πολλά λοιπόν στην Ε.Μέριμνα και να είναι στις υπηρεσίες του κοινού για πολλά πολλά χρόνια!
Φώτης Παναγιωτόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...