Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Λίγα Καρυστινά νέα.

Στον δρόμο προς το Λιβαδάκι από το 040 γίνονται εργασίες ηλεκτροφωτισμού από τον ΔΕΔΗΕ.

Με την κίνηση που έχει ο δρόμος χρειάζεται.  

Συνεχίζονται τα έργα στους δρόμους και συνεργεία βασανίζονται στα ρολόγια νερού. Όταν με το καλό τελειώσουν στρωθούν κανονικά και οι δρόμοι, και πέσουν μερικές βροχές να φύγει η σκόνη, θα είμαστε  μια πολύ πολύ όμορφη πόλη.


Αν δεν μας τα χαλάσει ο καιρός θα πάμε θέατρο να δούμε την ομάδα των Στύρων στο ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΥΙΛΙΑΜ στις 12 και 13 Σεπτέμβρη και μετά ακολουθεί και άλλη μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση όπως μας ανακοίνωσε η κ.Βερούχη στην συναυλία του Μανώλη Μητσιά . Λεπτομέρειες προσεχώς λοιπόν.

Νέος υπεύθυνος για τα αδέσποτα ο κ.Κουνέλης , αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων. Και ρωτώ και γω, ρωτάτε και εσείς, το ίδιο και το ίδιο..Τι μπορεί να κάνει?
Είναι τόσα πολλά και συνέχεια εμφανίζονται περισσότερα. Για παράδειγμα στον δρόμο προς το θέατρο, στον νέο μεγάλο δρόμο πάνω από τον Απόλλωνα, είναι 4 μικρά αλλά ..οδυνηρά σκυλιά που ορμάνε στις ρόδες, δαγκώνουν τους αναβάτες, κάνουν σαν παλαβά στην κυριολεξία και δεν είναι τα μόνα. Πρόσφατα έμαθα ότι στον κάμπο έχουν κάνει μια αγέλη και κάνουν αιματηρές και θανατηφόρες επιθέσεις στα πρόβατα ..Και τα πρόβατα ζωάκια είναι τα καημένα δεν τους αξίζει τέτοιος τρόμος και θάνατος.

Άλλο θέμα που μας απασχολεί όλους είναι το νερό. Και εμάς και όλον τον κόσμο όπως ακούμε στις ειδήσεις. Πρέπει να κάνουμε ταμιευτήρες, στέρνες, λιμνοδεξαμενές, να πέσει το ευλογημένο νεράκι όταν το στείλει ο Θεούλης και να το χρησιμοποιήσουμε και όχι να πάει κατευθείαν στην θάλασσα.


Το χορευτικό τμήμα του Δήμου μόλις γύρισε από την Ικαρία όπου μας αντιπροσώπευσε τέλεια στο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών υπό την αιγίδα του Λυκείου Ελληνίδων. Πέρασαν υπέροχα, και ετοιμάζονται για άλλον ένα χορευτικό χειμώνα με την δασκάλα τους, την Λίτσα Βουλή που για 17 χρόνια καταθέτει τον καλύτερο της εαυτό.

Αθλητικά νέα τώρα διαβάζουμε στην σελίδα του ΑΟ Καρύστου και νομίζω ότι θα χαροποιήσουν όλους τους φίλους και τους παίχτες των ομάδων του. 


🔵⚪️✍️ Καλωσορίζουμε με χαρά στον Α.Ο. Καρύστου τον Βέλγο αμυντικό Isaac Donkor!
⚽️ Ο Isaac έχει δείξει το ταλέντο του μέσα από τη συμμετοχή του σε σημαντικές
ομάδες όπως η KRC Gent U21, η Dordrecht U21, ο Διγενής Μόρφου και η Glacis United.
⚽️ Είμαστε ενθουσιασμένοι που εντάσσεται στην ομάδα μας και ανυπομονούμε να τον δούμε να ενισχύει την αμυντική μας γραμμή με την εμπειρία και την αφοσίωσή του. Isaac,
⚽️ Καλωσόρισες στην οικογένεια του ΑΟΚΑΡΥΣΤΟΥ!
Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Καρύστου
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο



Για περισσότερες ειδήσεις μπορείτε να διαβάζετε την Διαύγεια.
Μπορείτε εύκολα να ενημερώνεστε απλά να γράφετε στη google , Διαύγεια Δήμου Καρύστου, και να διαβάζετε τις αποφάσεις.

Για παράδειγμα διάβασα για την δωρεά από μια εταιρία ΑΠΕ για τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις 30000 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Δεν είναι σωστό να παίρνουμε λεφτά για γιορτές και την άλλη να τρέχουμε στα δικαστήρια γιατί όπου νάναι ξαναρχίσουν αλλά να σας πω την μαύρη μου αλήθεια, που λέμε και στο χωριό μας, το μόνο που σκέφτηκα ήταν "Αχ να τα είχα θα έκανα κούκλα το πάρκο του Αγίου Νικολάου" δηλ, ο καθένας και οι προτεραιότητες του, και ποιο είναι το σωστό τελικά? Μόνο ο χρόνος το δείχνει.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν , καλή βδομάδα, και μιας και έρχεται και κακοκαιρία ας πούμε και Καλό Φθινόπωρο επισήμως πια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...