Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Οι Μικροί τρυγητές του Karystos Summer Camp!


Σήμερα το πρωί είχα την πολύ μεγάλη χαρά να γίνω για λίγο και γω ένα camperaki , δηλ, να συμμετάσχω τις τόσες όμορφες δράσεις του camp. 

Για σήμερα είχαμε τρύγο στον χώρο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ, και η κ.Μαρίνα Σιαδήμα και η κ.Πόπη Ζούρα, εξήγησαν με λεπτομέρειες όλη την διαδικασία του τρύγου, όλες τις χρήσεις των σταφυλιών, όλα όσα μέχρι πρόσφατα ήταν μέσα στην καθημερινή μας ζωή και τώρα πια με τα πιο μοντέρνα μέσα, χάνονται στο βάθος του χρόνου.

Οι μικροί μας τρυγητές έμαθαν πως γίνεται το κρασί, το τσίπουρο και το ξύδι, έμαθαν ότι τίποτα δεν πάει χαμένο και αυτό που δεν πάει χαμένο, είναι σίγουρα η βιωματική μόρφωση που έχει πολύ μεγαλύτερο αποτέλεσμα, κρατά σε πολύ μεγαλύτερο βάθος την γνώση και δίνει την πραγματική χαρά της εκπαίδευσης.

Η Δράση συνεχίζεται στο Οινοποιείο και στο πάτημα των σταφυλιών, κάτι που οι μικροί μας τρυγητές περιμένουν με χαρά.

Κάνοντας μια αναδρομή στην σελίδα του Karystos camp, θα δείτε τις ενότητες που έχουν ασχοληθεί , με την μεγαλύτερη εκπαιδευτική συνείδηση.


Πολλά συγχαρητήρια στην κ.Σιαδήμα που δημιούργησε το Camp και εδώ και χρόνια δίνει αυτήν την ευκαιρία σε όσα παιδιά συμμετέχουν να ανοίξουν τους ορίζοντες τους και να καταλάβουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους με την βοήθεια άξιων παιδαγωγών.















 


Καλοκαιρινό Camp για παιδιά από 4 έως 12 ετών με πολλές δραστηριότητες αθλητικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...