Για σήμερα είχαμε τρύγο στον χώρο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ, και η κ.Μαρίνα Σιαδήμα και η κ.Πόπη Ζούρα, εξήγησαν με λεπτομέρειες όλη την διαδικασία του τρύγου, όλες τις χρήσεις των σταφυλιών, όλα όσα μέχρι πρόσφατα ήταν μέσα στην καθημερινή μας ζωή και τώρα πια με τα πιο μοντέρνα μέσα, χάνονται στο βάθος του χρόνου.
Οι μικροί μας τρυγητές έμαθαν πως γίνεται το κρασί, το τσίπουρο και το ξύδι, έμαθαν ότι τίποτα δεν πάει χαμένο και αυτό που δεν πάει χαμένο, είναι σίγουρα η βιωματική μόρφωση που έχει πολύ μεγαλύτερο αποτέλεσμα, κρατά σε πολύ μεγαλύτερο βάθος την γνώση και δίνει την πραγματική χαρά της εκπαίδευσης.
Κάνοντας μια αναδρομή στην σελίδα του Karystos camp, θα δείτε τις ενότητες που έχουν ασχοληθεί , με την μεγαλύτερη εκπαιδευτική συνείδηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου