Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

O Μητσιάς τραγουδά στο υπαίθριο θέατρο Καρύστου- Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη!



η αφίσα δημιουργία του κ.Καρατζά
Στα styranews.gr, διαβάσαμε την είδηση και είδαμε την αφίσα που έφτιαξε μόνος του ο διαχειριστής της ενημερωτικής σελίδας Στύρα news Κώστας Καρατζάς. Είναι μια αποκλειστική είδηση που είχε και την μοιράστηκε μαζί μας.
Μόλις 2 με την Παρασκευή 3 μέρες πριν την συναυλία και η μου έρχετε στο μυαλό ένα τραγουδάκι της Βουγιουκλάκη που πάει κάπως έτσι.." Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη κανείς δεν το χει μάθει και ποτέ δεν θα το πω.." και το συνεχίζουμε λόγω του θέματος,
" Θάρθει ο Μητσιάς μας το είπ΄ο Καρατζάς
την παραμονή θα μας το πούνε και αυτοί"


 Πόσο αναπολώ τα χρόνια που κάναμε πρόγραμμα και το ανακοινώναμε όλου του καλοκαιριού και του κάθε μήνα ξεχωριστά! Πόσο βολικό ήταν για τους επισκέπτες να κανονίσουν να είναι εδώ για ότι τους ενδιάφερε και οι κάτοικοι να κανονίζουν τις υποχρεώσεις τους για να μπορούν να πάνε.

Μόλις πριν λίγες μέρες ολόκληρο πούλμαν έφυγε για το Αλιβέρι σε μεγάλη συναυλία και φυσικά το είχαν κανονίσει πολύ καιρό πριν. Δεν μπορεί ένα ολόκληρο λεωφορείο να γεμίσει σε ένα απόγευμα..Δεν θα μπορούσαμε και εμείς να είχαμε επισκέπτες από άλλες περιοχές αν το ήξεραν νωρίτερα?
Ο Μητσιάς είναι μέρος της ιστορίας της Ελληνικής Μουσικής , ένας θρύλος , ένας υπέροχος καλλιτέχνης που μεγαλώσαμε με τα τραγούδια του. Ελπίζω να γεμίσει το θέατρο μας και όλοι μας να χαρούμε την παρουσία του στην πόλη μας.
Πολύ ωραία επιλογή και καλή μας διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...