Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Περίληψη Διακήρυξης Διαγωνισμού και απόφαση "Έγκριση δαπάνης πολυετούς υποχρέωσης για Ανάπλαση Πλατείας Αμαλίας Καρύστου.

 

Σε κάθε περίπτωση, κρατείστε τις φωτογραφίες από τις παρελάσεις και άλλες στιγμές να έχουμε να την θυμόμαστε...




Απόφαση με αριθμό 502/2024

Αποφασίζουμε την έγκριση της δαπάνης και την δέσμευση πίστωσης συνολικού ύψους 588.400.ευρώ 

από τον προυπολογισμό του Δήμου (πηγή χρηματοδοτήσεων:Πράσινο ταμείο και ίδιοι πόροι ΑΠΕ)

για την δημοπράτηση και σύνθεση του έργου με τίτλο

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ
















ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 Ο δήμαρχος Καρύστου διακηρύσσει, διαγωνισμό που θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16,  για την ανάδειξη μειοδότη για την ανάθεση της σύμβασης  µε τίτλο :  «AΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ», ενδεικτικού προϋπολογισμού 588.400,00 € (συμπεριλαμβάνεται αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%). Κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή). Το έργο χρηματοδοτείται: 1. για το ποσό των 261.175,00€ από το Πράσινο Ταμείο μέσω των πιστώσεων του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» έτους 2021 του Άξονα Προτεραιότητας 2: «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» (ΑΔΑ: 6Τ9146Ψ844-ΕΤΒ),  2. για το ποσό των 327.225,00€ (με ποσό 327.225,00€ που θα εγγραφεί επιπλέον στον προϋπολογισμό του δήμου οικονομικού έτους  2025) και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Καρύστου,  Κωδικός εξόδων Δήμου Κ.Α.: 30-7332.03.  Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 11-10-2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μμ. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του  ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr). Ηλεκτρονική Αποσφράγιση του (υπό)φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» και του (υπό)φακέλου «Οικονομική Προσφορά», 17-10-2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 πμ. Τα έγγραφα της σύμβασης της παρούσας Διακήρυξης καταχωρήθηκαν στη σχετική ηλεκτρονική διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης στο ΕΣΗΔΗΣ, η οποία έλαβε Συστημικό Αύξοντα Αριθμό:  209037  και αναρτήθηκαν στη Διαδικτυακή Πύλη (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ. 

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στις κατηγορίες ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ  και που είναι εγκατεστημένα σε: α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης, β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 , 5, 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων. Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς, κατά τους όρους της παρ. 1 του άρθρου 72 του ν. 4412/2016, εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των εννέα χιλιάδων τετρακοσίων ενενήντα ευρώ και είκοσι εννέα λεπτών (9.490,29 €). Στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής (www.dimoskarystou.gr) αναρτάται σχετική ενημέρωση με αναφορά στον συστημικό αριθμό διαγωνισμού και διασύνδεση στον ανωτέρω ψηφιακό χώρο του «ΕΣΗΔΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ». 

Ο δήμαροχος

Ελευθέριος Ραβιόλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...