Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Εγκαίνια στο θεατράκι μας!

 

Σήμερα το βράδυ έγιναν τα εγκαίνια στο νέο μας θεατράκι με την παρουσία του δημάρχου Καρύστου κ.Λευτέρη Ραβιόλου, του Περιφερειάρχη κ.Σπανού και Αντιπεριφερειάρχη κ.Κελαιδίτη. Της Περιφερειακής συμβούλου κ.Άννας Καρύκας και πολλών Δημοτικών Συμβούλων. Άλλων επισήμων και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τις κερκίδες.
Λόγω εργασίας δεν παρευρέθηκα από την αρχή παρά μόνο σε ένα μέρος της συναυλίας.
Ο αέρας είχε κόψει τελείως και η μουσική ακουγόταν μέχρι έξω. Με το που μπήκα στο θέατρο ένα δυνατό συναίσθημα με γέμισε μέχρι τα βάθη της καρδιάς μου.
Ήταν το ίδιο συναίσθημα της συγκίνησης που είχα αισθανθεί πάλι στα εγκαίνια του σχολείου. Μια χαρά, μια αισιοδοξία, μια ελπίδα πάρα πάνω ότι παρά όλα όσα μας βασανίζουν, η ζωή μπορεί να είναι ωραία και να γίνει καλύτερη.
Πάνω στην σκηνή ανάμεσα στην ορχήστρα, ο Βαγγέλης μας ο Ζαρμπούτης με του μπουζούκι του. Μπορεί ο τραγουδιστής να ήταν εκπληκτικός , η τραγουδίστρια υπέροχη, τα άλλα μέλη εξαιρετικά, αλλά τι να το κάνεις? Τον Βαγγέλη καμαρώναμε και από ότι μου είπαν το θέατρο σείστηκε από τα χειροκροτήματα όταν μπήκε.
Ένα πολύ πολύ αγαπητό παιδί που έχει μπει στις καρδιές όλου του κόσμου με την τέχνη και τον καλό του χαρακτήρα.
Το νέο μας θεατράκι θα γεμίσει ζωή, τέχνη και χαρά. Ο κόσμος έχει ανάγκη να τρέφει την ψυχή του και το πνεύμα του τόσο όσο έχει ανάγκη να τρέφει το σώμα του, και αυτό το νέο πανέμορφο σημείο συνάντησης για τα πολιτιστικά μας, θα μας ανταμείψει μέσα από τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων που δουλεύουν στον πολιτισμό.

Δεν μπορούμε παρά να φέρουμε στον νου μας έναν άνθρωπο που αγάπησε πολύ τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Τον Ιταλό MENOTTI PARIZELLA που είχε την Κάρυστο σαν δεύτερο σπίτι του και είχε ονειρευτεί να γίνει ένας τόπος χαράς το σημείο . Μετά από τόσα χρόνια και η δική του ψυχή θα χαίρεται εκεί ψηλά. 
Είναι ένα έργο που θα μείνει, και ο Λευτέρης Ραβιόλος θα είναι πάντα περήφανος για αυτό το έργο που σχεδίασε και υλοποίησε με την βοήθεια της Περιφέρειας. Πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχει ένα κομμάτι της σημερινής συγκίνησης, κάθε φορά που θα επισκέπτεται τον χώρο.
ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ- ΚΑΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ -ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ! 



ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
👉 20:00 Εγκαίνια υπαίθριου θεάτρου
👉 21:00 Συναυλία «αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο» με τους Κώστας Τριανταφυλλίδης & την Andriana Babali
Συνδιοργάνωση: Δήμος Καρύστου Πολιτιστικός, Αθλητικός & Τουριστικός Οργανισμός "Ανεμοπύλες" Σας περιμένουμε όλους με χαρά!
Είσοδος Ελεύθερη!
Όλες οι αντιδράσεις:
Georgia Siaga, Σοφοκλης Μποτονακης και 10 ακόμη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου