Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΕΛΤΑ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ

 




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΕΛΤΑ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ
Φίλες και Φίλοι
Τρία τεράστια προβλήματα ( πέραν των πολλών άλλων ) εκδηλώθηκαν για τον Δήμο Καρύστου που είναι :
1ον Η διαφαινόμενη - πλέον με σιγουριά - ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου Καρύστου σε ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ , εντελώς καταστροφικό για τον τόπο μας .
2ον Το κλείσιμο των Υποθηκοφυλακείων Καρύστου και Μαρμαρίου ( Ηδη το Υποθηκοφυλάκειο Στύρων εχει μεταφερθεί στην Χαλκίδα και ΗΔΗ έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα στους δημότες της Δ.Ε Στύρων )
3ον Το κλείσιμο του Ταχυδρομείου του Μαρμαρίου.
Παραβιάζω ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΥΡΕΣ εάν αναφερθώ στην τεράστια ζημία που θα υποστεί ο Δήμος μας και οι δημότες , διότι ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ τα γνωρίζετε πολύ καλλίτερα από εμένα , επομένως δεν έχει νόημα η άσκοπη επανάληψη .
Η ανάρτηση μας έχει το εξης θέμα : Όσες αποφάσεις και να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο ( ήδη πάρθηκε ομόφωνη απόφαση δια περιφοράς για το ΕΛΤΑ ) , όσα έγγραφα και να σταλούν , είναι μεν χρήσιμα , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , διοτι οι αποφάσεις είναι προ πολλού ειλλημένες ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ . Οι ανατροπές τους είναι πολύ δύσκολες
Το ΜΟΝΟ που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
Να διοργανωθεί ΑΜΕΣΑ με μπροστάρη τον κ Δήμαρχο και ΣΥΣΣΩΜΟ το Δημοτικό Συμβούλιο και με αίτημα : ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ μεγάλη συγκέντρωση και γενικά δυναμική συμμετοχή σε ότι αποφασίζεται προς αυτήν την κατεύθυνση .
Να γίνει κατανοητό πως ότι και να αποφασίζουν , δεν θα αφήνομε να εφαρμοστεί.
Φίλες και Φίλοι
Ας αναλογιστούμε , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , τι παραλάβαμε και τι θα παραδώσουμε .
Πρέπει να είμαστε απολύτως αποφασισμένοι από τώρα πως σε κάθε εκδήλωση με τέτοιο περιεχόμενο , ότι θα δώσουμε το δυναμικό παρών μας .
Δεν υπάρχουν ούτε κομματικές πεποιθήσεις , ούτε δημοτικές παρατάξεις , ούτε τίποτα . ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ . Αν ούτε τώρα , πότε ;
Εάν δεν συμμετέχουμε δυναμικά σε κάθε οργανωμένη εκδήλωση , ώστε να δείχνει την αποφασιστικότητα μας να μην αποδεχτούμε επ ουδενί τετελεσμένα , θα είμαστε ΠΑΝΑΞΙΟΙ της τύχης μας και όπως έχω πει ... τελικά και λίγα πάθαμε και λίγα θα πάθομε .....
17-10-2023
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου