Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Δελτίου τύπου για το Νοσοκομείο Καρύστου από τον Σύνδεσμο επαγγελματιών τουρισμού.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καρύστου πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συνδέσμου επαγγελματιών τουρισμού.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με την κα Φωτεινή Γερακίνη η οποία εκτελεί χρέη προσωρινής διοίκησης στο ίδρυμα.
Από την κουβέντα με την κα Γερακίνη προέκυψαν δύο εξαιρετικά σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες το νοσοκομείο μας.
Η μη αναπλήρωση του κ. Μίχα, πολλούς μήνες τώρα, στο πόστο του διοικητή του νοσοκομείου έχει δημιουργήσει διοικητικό κενό.
Ταυτόχρονα, τον τελευταίο καιρό, για διάφορους λόγους αποχώρησε σημαντικός αριθμός ιατρών τα κενά των οποίων δεν έχουν καλυφθεί.
Τα γεγονότα αυτά δημιουργούν σημαντικά ζητήματα στην λειτουργία του νοσοκομείου και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τόσο της προσωρινής διοίκησης, όσο και του εναπομείναντος προσωπικού είναι αδύνατον το ίδρυμα να παρέχει τις απαιτούμενες υπηρεσίες προς την τοπική κοινωνία.
Ο Σύνδεσμος μας καλεί το Υπουργείο Υγείας να προβεί:
1. Στον άμεσο διορισμό νέας διοίκησης.
2. Στην ταχύτατη αναπλήρωση του επιστημονικου προσωπικού που αποχώρησε.
Το νοσοκομείο Καρύστου έκανε σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και η κοινωνία της Νοτίου Ευβοίας δε μπορεί να επιτρέψει την περαιτέρω υποβάθμιση του.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...