Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα Γιάννη Μανώλη για το αποτέλεσμα των εκλογών.

 




Σεβόμαστε απόλυτα την ετυμηγορία των δημοτών! Συγχαίρουμε τον κ. Ραβιόλο για την επανεκλογή του και τους άλλους δύο συνδυασμούς για τον αγώνα τους!
Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όσες και όσους υποψήφιους εντάχθηκαν στην "ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για την Καρυστία" και αγωνίστηκαν μαζί μας. Να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μάς τίμησαν με την ψήφο τους. Θα προσπαθήσουμε να μην τους απογοητεύσουμε!
Δώσαμε έναν όμορφο και καθαρό αγώνα, ο οποίος ήταν ανεπιτυχής! Το αρνητικό αποτέλεσμα μάς στεναχωρεί, αλλά δεν μάς αποθαρρύνει. Αντιθέτως, μάς πεισμώνει ώστε να αγωνιστούμε περισσότερο, να γίνουμε καλύτεροι και να είμαστε χρήσιμοι για τους συνδημότες μας! Χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι και τον πόλεμο!
Η "ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για την Καρυστία" δεν είναι φωτοβολίδα. Ήρθε για να μείνει! Ήρθε για να διεκδικήσει! Ήρθε για να αποτελέσει ένα καταφύγιο στήριξης, προσφοράς και δημοκρατίας!
Θα δουλέψουμε με σοβαρότητα, εντιμότητα και οργάνωση προκειμένου να πείσουμε τους συνδημότες μας να μάς εμπιστευτούν στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028! Θα είμαστε ακριβοδίκαιοι από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις!
Όσοι με ξέρουν καιρό γνωρίζουν ότι δεν εγκαταλείπω. Αντιθέτως, όπως έλεγε και ο Νίτσε "ότι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό"!
Με εκτίμηση,
Γιάννης Μανώλης
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης
Δήμου Καρύστου
Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για την Καρυστία Γιάννης Μανώχης"

Όλες οι αντιδράσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου