Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Κοπή της πίτας στο Νοσοκομείο Καρύστου.



Σήμερα 15/1  έκοψαν την πίτα  στο Νοσοκομείο μας μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και προσμονής για καλύτερες μέρες.  Ο κ.Σαραβάνος- ο νέος αναπληρωτής διοικητής-  απευθύνθηκε στο προσωπικό και στους καλεσμένους με τον ακόλουθο χαιρετισμό.






 "Αξιότιμε Δήμαρχε, σεβαστέ πατέρα, κυρίες και κύριοι

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά, αλλά και η ευθύνη που νιώθω να βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας, ανάμεσα στη μεγάλη οικογένεια του Διόκλειου νοσοκομείου. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την παρουσία σας που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ενθάρρυνση για την επίτευξη των στόχων μας.  

Θα σταθούμε αρωγοί και  θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να συμβάλλουμε και εμείς στην ολοκλήρωση της μονάδας τεχνητού νεφρού που κατασκευάζεται από τον Δήμο Καρύστου και θα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση των υποδομών του Νοσοκομείου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μαζί αλλά και τον καθένα ξεχωριστά, γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς και βοηθητικό προσωπικό για τη θερμή υποδοχή που μου επιφυλάξετε καθώς και για την αμέριστη βοήθεια που καθημερινά μου προσφέρετε. 

Σκοπός μας είναι ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας στους συνανθρώπους μας. Πιστεύω ότι μόνο με  συλλογική προσπάθεια και ομαδική δουλειά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για τη βελτίωση στην παροχή των υπηρεσιών υγείας.

Σας εύχομαι ολόψυχα, το 2024 να είναι μία χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά για σας και τις οικογένειές σας.

Με αίσθημα ευθύνης θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων μας.


Σας ευχαριστώ πολύ"


Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η τιμητική βράβευση του κ.Γεωργίου Ντάνη για την τριαντακονταετή προσφορά του και στήριξη στο Νοσοκομείο μας.

Στο πρόσωπο του ας θυμηθούμε και ας τιμήσουμε και μεις στην μνήμη μας όλους όσους ξέρουμε που με το μέτρο των δυνατοτήτων τους προσέφεραν ότι μπορούσαν σε δύσκολους καιρούς.



Ας ευχηθούμε και μεις με την σειρά μας η νέα χρονιά να φέρει την πολυπόθητη εύρεση χρηματοδότησης από τα κρατικά και ευρωπαικά ταμεία για την υλικοτεχνική υποδομή της μονάδας νεφρού, περισσότερες μόνιμες προσλήψεις, και λιγότερα έκτακτα και βαριά περιστατικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου