Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

2 Νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο Καρύστου


Ο κ.Δημήτρης Σαραβάνος μας ενημερώνει μέσα από την σελίδα του ότι :


Δύο Ιατροί ήρθαν τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να συμβάλλουν στην προσπάθεια για περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες Υγείας στο Διόκλειο Νοσοκομείο. Ο ορθοπαιδικός κ. Γιαννακόπουλος και ο αγροτικός Ιατρός κ.Γαβριήλ. Τους ευχαριστούμε θερμά.
Από την άλλη όμως, η προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για Διευθυντή Παθολογίας κατέστη άγονη. Με άλλα λόγια ούτε ένας Παθολόγος δεν θέλησε να έρθει και να εργαστεί στο Νοσοκομείο Καρύστου. Προφανώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και όλα τα άλλα ‘μικρά’ επαρχιακά Νοσοκομεία, με ελλείψεις ιατρών.
Η προσπάθεια θα ενισχυθεί για προκηρύξεις εκ νέου θέσεων, μέχρι να καλυφθούν όλα τα κενά που υπάρχουν. Θα αναζητηθούν και λύσεις με εξωτερικούς συνεργάτες που θα αμοίβονται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσίων.
Παράλληλα όμως θα πρέπει να ενταθεί και η προσπάθεια για καλύτερη προβολή της περιοχής και του Νοσοκομείου αντίστοιχα. Επίσης καλούνται να συμβάλλουν οικονομικά όσοι ιδιώτες μπορούν και κυρίως οι μεγάλες εταιρείες ενέργειας που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.
Η συμβολή τους θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς και παράλληλα έμπρακτη αναγνώριση από μέρους τους, της εκτίμησης για το μέρος που τους φιλοξενεί και τους δίνει τη δυνατότητα να επιχειρούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου