Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

"Μελωδίες γένους θηλυκού" εκδήλωση στο Γιοκάλειο του Μουσικού Διαύλου και του Τμήματος Κοιν.Πολιτικής και Κοιν.θεμάτων Δήμου Καρύστου.

 

"Ισότητα - Δικαιώματα- Δικαιοσύνη". Με το θέμα αυτό που θα παρουσιάσει η Αντιδήμαρχος της Κοινωνικής Υπηρεσίας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, κ. Βερούχη Λεμονιά Μαρία, θα ανοίξει η φετινή εκδήλωση αφιερωμένη στη ΓΥΝΑΙΚΑ που συνδιοργανώνουν ο Μουσικός Δίαυλος Καρύστου και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Θεμάτων του Δήμου Καρύστου, στις 9 Μαρτίου, ώρα 8μ.μ., στο Γιοκάλειο ίδρυμα.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο, κ. Κουφού Μαρία και όλα τα μέλη του Μουσικού Διαύλου Καρύστου, για την ευγενή τους συνεργασία. Τη χορωδία στην εκδήλωση θα διευθύνει η καθηγήτρια Μουσικής, Πιανίστα και Μαέστρος, κ. Γεβετζή Φανή.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το Τμήμα" Τέχνη της Φωτογραφίας" του ΔΙΕΚ Καρύστου υπό τη Διεύθυνση της κας Τούρλα Γεωργίας και με την επιμέλεια του καθηγητή, κ. Γεώργιου Λυκουρόπουλου. Θα προβληθούν φωτογραφίες με θέμα : "Η γυναίκα, τότε και σήμερα". Μια έκθεση φωτογραφίας με κοινωνικό αποτύπωμα και σκοπό την ανάδειξη της θέσης και της προσφορά της ΓΥΝΑΙΚΑΣ στην κοινωνία και τον πολιτισμό .

Ευχαριστούμε θερμά τη Δ/νση του ΔΙΕΚ Καρύστου που στο κάλεσμά μας για συνεργασία που έγινε στο πνεύμα ανάπτυξης μιας ευρύτερης κουλτούρας συνεργασιών μέσα στην Κοινότητα, ανταποκρίθηκε ολόθερμα!

Σας περιμένουμε! 

Έφη Πετρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου