Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Η Αρχή του Ναυτικού Ομίλου- Μιλάμε με τον Θοδωρή Μπούσουλα και Δημήτρη Ρ...

https://naytikos-omilos-karystoy-nok.webnode.gr/ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

φωτο Δ.Βερούχης



Ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει πάρα πολλά στον αθλητισμό στην Κάρυστο.
Από το 1993 μέχρι το 2021 που είμαστε τώρα υπάρχει μια συνεχής δυναμική παρουσία.
Αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε αγώνας τοξοβολίας Πανελλήνιας εμβέλειας. Θα πρέπει σίγουρα να μιλήσουμε και για τα νεώτερα χρόνια, δηλ την τελευταία δεκαετία και για το μέλλον φυσικά.
Σε αυτό το βίντεο μιλάμε για την αρχή, τα πρώτα χρόνια ,και επικεντρωνόμαστε στην Ιστιοπλοία που ούτε υπήρχε πρίν και δυστυχώς, δεν υπήρξε και μετά.
Ελπίζω να θυμηθήτε και εσείς όμορφες στιγμές και γιατί όχι, να ελπίσουμε να τις δούμε και στο μέλλον.


Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τα σάιτ του Ομίλου το οποίο σταμάτησε το 2014 να ανεβάζει αναρτήσεις. Οι φωτο από αγώνες ψαρέματος και το περίπτερο σε έκθεση τουρισμού.




Ναυτικός Όμιλος Καρύστου
Έτος ίδρυσης 1993 (ανάρτηση του 2014)

  Ο Ναυτικός Όμιλος είναι εγγεγραμμένο αθλητικό σωματείο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.

  Σκοπός του Ν.Ο. Καρύστου είναι να γνωρίσουν οι πολίτες της πόλης μας και όχι μόνο, ιδιαιτέρως οι νέοι, το άθλημα της αλιείας και να διαδώσει το αθλητικό ιδεώδες.Σήμερα ο Ναυτικός όμιλος είναι επίσημο μέλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ  και έχει λάβει μέρος σε πολλά πανελλήνια πρωταθλήματα και διασυλλογικούς αγώνες.

  Οι επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο είναι αυτές που αποδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια την σωστή πορεία του Ομίλου,στην Αθλητική αλιεία. 



Διαβάστε περισσότερα: https://naytikos-omilos-karystoy-nok.webnode.gr/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...