Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

«Ορισμός τριμελούς Επιτροπής του αρ. 3Α του ν. 4182/13 σχετικά με την δωρεά της ΤΕΡΝΑ για την κτιριακή κατασκευή της μονάδας τεχνητού νεφρού, στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου».


Πλησιάζει η ώρα για την έναρξη εργασιών για την μονάδα νεφρού. Επείγει ο διορισμός διοικητή /τριας που θα πρέπει να έχει τους ανάλογους τίτλους σπουδών και τα ανάλογα προσόντα διοίκησης στον χώρο της υγείας.
Ο καιρός που βλέπαμε και πιθανών να υπάρχουν και σήμερα-που σίγουρα υπάρχουν- συνταξιούχοι διαφόρων επαγγελμάτων-αποτυχημένοι πολιτευτές,αποσυρμένοι βουλευτές-χαρωπές νοικοκυρές τοπικών οργανώσεων και πάει λέγοντας, ελπίζω να τελειώσουν για πάντα.
Δεν γίνεται να έχει προσοντολόγιο το σούπερ μάρκετ και ο διορισμός του διοικητή/τριας να είναι μόνο πολιτικά. 
Δεν είναι δυνατόν να έχουν μεταναστεύσει όλα τα στελέχη υγείας στο εξωτερικό και να μη μπορούμε να βρούμε μετά τόσο καιρό κάποιον. Η κάποιο λάθος κάνουμε, η κάποιο λάθος υπάρχει στην θέση με την έννοια ότι είναι για λίγα χρόνια, δεν είναι μόνιμη, είμαστε στην επαρχία που πιθανών ένα στέλεχος καριέρας να μην θέλει να έρθει, κλπ.
Μίχας άλλος δεν υπάρχει τελικά αλλά δεν μπορεί να μείνουμε και έτσι...
Με την ευχή να λυθεί το θέμα γρήγορα ,ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!


 06/07/2023 ΔΙΑΥΓΕΙΑ

 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ :    

    Εγκρίνουμε το κατεπείγον της συνεδρίασης. 

Ο Πρόεδρος,  πριν την  συζήτηση των  θεμάτων της  ημερήσιας  διάταξης,  έθεσε υπόψη της Επιτροπής την ανάγκη  συζήτησης  του  παρακάτω έκτακτου θέματος:    

  «Ορισμός τριμελούς Επιτροπής του αρ. 3Α του ν. 4182/13 σχετικά με την δωρεά της ΤΕΡΝΑ για την κτιριακή κατασκευή της μονάδας τεχνητού νεφρού, στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου».     

       Στη συνέχεια ο Πρόεδρος   κάλεσε το  Σώμα να  αποφασίσει σχετικά .              Η  Οικ. Επιτροπή αφού  έλαβε  υπόψη της  τις  διατάξεις  του αρ. 75 του ν.      3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει,   μετά από διαλογική συζήτηση,

 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι      Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α : 

Εγκρίνουμε την συζήτηση του παραπάνω έκτακτου θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΡΥΣΤΟΥ " Καμιά άλλη ανεμογεννήτρια και μπαταρίες στο δήμο Καρύστου!"

  ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 Καμιά άλλη ανεμογεννήτρια και μπαταρίες στο δήμο Καρ...