Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

η Βούλα Αγιοστρατίτη στην ομάδα του Φάνη Σπανού.

 

Αυτές τις μέρες ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τους δήμους και την Περιφέρεια. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες με τον Σπανό, βλέπουμε αυτήν της Βούλας Αγιοστρατίτη.

Γνώρισα την κ.Αγιοστρατίτη πριν αρκετά χρόνια, όταν ήταν σύμβουλος στο Επιμελητήριο και μετά πρόεδρος.
Στην θητεία της έγιναν πολλά και όμορφα πράγματα.  Η έκδοση των συνταγών της Εύβοιας, εκδηλώσεις και διάδοση της αναγκαιότητας να βρει η Εύβοια μια ταυτότητα, ένα Brand name-, χρηματοδότηση για μελέτες που προάγουν τον τουρισμό, προώθηση των προιόντων του νησιού σε Ευρωπαικά κράτη με πολύ θετικά αποτελέσματα, δημιουργία της Reggata που ανεμίζουν τα πανιά τους στα λιμάνια μας, όπως και πολλά άλλα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ενέργειες της, παρακίνησαν και άλλους στην κεντρική εξουσία να καταλάβουν την σημασία της κήρυξης του νησιωτικού χαρακτήρα της Εύβοιας που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε επιδοτούμενο πλοίο το οποίο μας συνδέει με τις Κυκλάδες.
Επίσης, στάθηκε με παρρησία και ένωσε την φωνή της ενάντια στην άναρχη εγκατάσταση των ΒΑΠΕ.

Σαν άνθρωπος είναι μια ήρεμη δύναμη, μια ήπια και σοβαρή προσωπικότητα που της αξίζει κάθε καλό και προσωπικά, σέβομαι πάρα πολύ.

Ελπίζω ο κόσμος να αναγνωρίσει την συμβολή και το έργο της.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Με εμπειρία και βαθιά γνώση των προβλημάτων, των επιχειρηματιών, των επαγγελματιών και των κατοίκων της Εύβοιας, θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσικό Οδοιπορικό της Χρυσούλας Παλιούρη.

  Η Χρυσούλα Παλιούρη παίζει Καρυστινή Λύρα, έχει μάθει τσαμπούνα με δάσκαλο τον Γιάννη Μαμά, και με μεγάλη προσήλωση και ενθουσιασμό, προσπ...