Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Η παράσταση "Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ?" Η παράσταση του καλοκαιριού για τα Στύρα!



Το θεατρικό έργο "Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ" της Λίλιαν Δημητρακοπούλου και σε σκηνοθεσία της Πετρούλας Μαντζουκίδου ανέβηκε την Πέμπτη 4 και επαναλαμβάνεται σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Δημοτικό Σχολείο Ν.Στύρων από την νέα ομάδα θεάτρου "Ηθος" του Δήμου Καρύστου.
Το έργο είναι μια φάρσα, μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας με τις συνεχείς ανατροπές , τις ευρυματικές ατάκες και την ερμηνεία του θιάσου.
Αν και ήταν η πρώτη τους παράσταση και είχαν να αντιμετωπίσουν αμέτρητες δυσκολίες, πάνω στην σκηνή όλα ξεχάστηκαν και μας έδειξαν το αποτέλεσμα ενός εσωτερικού ταξιδιού που ο προορισμός είναι πάντα στο να μοιράζεσαι.
Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το προαύλιο του σχολείου και εύχομαι την ίδια μεγάλη επιτυχία και για σήμερα, όπου οι θεατές θα παρακολουθήσουν σε δεύτερη διανομή αρκετούς ρόλους.
Καλή αρχή στα θεατρικά δρώμενα της Νότιας Καρυστίας και όπως λένε στο θέατρο
BREAK A LEG!






H κ.Μαρία Βερούχη Λεμονιά προλόγησε την παράσταση και η κ.Μαντζουκίδου ευχαρίστησε όλους όσους πρόσφεραν υλικά, εργασία και βοήθεια για την παράσταση.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...