Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Λίγα Καρυστινά νέα από εδώ και από εκεί.




Τα καράβια που εξυπηρετούν την γραμμή Μαρμάρι- Ραφήνα άλλαξαν ιδιοκτήτη. Ο κ.Καραμπέκος είναι το νέο boss  που μέχρι στιγμής αύξησε το εισιτήριο. Υπάρχουν πολλά παράπονα για τα δρομολόγια που ποτέ δεν ξέρεις το που και το πότε και έτσι κρατιέται ένα σασπένς, και μια ίντριγκα θα έλεγε κανείς με τους ξενοδόχους να παραγγέλνουν χονδρικά τα ζάναξ και οι φαρμακαποθήκες να μην μπορούν να εκτελέσουν πια τις παραγγελίες.

Οι εργασίες στο δρόμο για τα Στύρα πάλι έχουν σταματήσει για άγνωστους λόγους. Εδώ και καιρό από ότι λένε οι οδηγοί που περνούν συχνά από εκεί ..Ούτε το γεφύρι της Άρτας πια αυτός ο δρόμος!

Ένα καλύτερο νέο είναι ότι εγκρίθηκε το κονδύλι από το ταμείο ανάκαμψης για το Νοσοκομείο μας που θα αλλάξουν -θα βάψουν -θα μονώσουν και θα εξοπλίσουν καλύτερα το κτήριο.  Για την μονάδα νεφρού δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα.

Ήρθε και το ντρόουν! Το drone  είναι της πυροσβεστικής και λειτουργεί ΜΟΝΟ με εντολή της κεντρικής διοίκησης. Μην περιμένετε δηλ να το παίρνουν εδώ οι δικοί μας έτσι επειδή το αποφάσισαν από μόνοι τους για περιπολίες κλπ. Χρήσιμο εργαλείο και ελπίζουμε αχρείαστο.

Ο σύλλογος των Φιλόζωων μας ενημέρωσε ότι ο δήμος έδωσε τροφές για τα σκυλάκια και ότι επιτέλους θα αρχίσουν οι εργασίες για το καταφύγιο. Το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη όταν μου είπαν ότι δεν θα είναι εκεί που ξέραμε ,δηλ κοντά στα πρώην σκουπίδια, αλλά εδώ κοντά στον Άι Γιώργη. Ελπίζω και εύχομαι να είναι λάθος η πληροφορία γιατί υπάρχουν σπίτια κοντά και αν και σε απόσταση 500 μέτρων περίπου γίνεται της κολάσεως από τα γαυγίσματα το βράδυ.

Οι εργασίες στην νέα επέκταση δυτικά έχουν αναδείξει μια νέα πλευρά της πόλης που όταν με το καλό τελειώσουν θα ανακουφίσουν τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων. Πολύ ωραίοι οι νέοι δρόμοι, το πάρκινγκ, και τα λοιπά έργα που σίγουρα βάζουν τις βάσεις για την πόλη του μέλλοντος. Ελπίζω να δούμε και τα νέα πάρκα και παιδικές χαρές της επέκτασης να αναδεικνύονται και να προσφέρονται στο κοινό που τόσο τα έχει ανάγκη.

Οι θεατρικές παραστάσεις μας που συνεχίζονται είναι καταπληκτικές και να μην βαριόσαστε να πηγαίνετε .

Νέα καντίνα ετοιμάζεται να ανοίξει στην παραλία Μνήματα. Με το καλό και καλές δουλειές.

Αυτά τα λίγα από εδώ και από εκεί, καλή Κυριακή, καλή βδομάδα και ότι καλή είδηση περιμένετε να την δεχτείτε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...