Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

YUCCA BEACH BAR στην παραλία Μνήματα -PART 2!

Με μια καταπληκτική θέα της Καρύστου σε έναν κόλπο που θυμίζει λήμνη η παραλία Μνήματα είναι γνωστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε όλους όσους είναι λάτρεις των "ξεχωριστών" παραλιών μας.

Το νέο μας beach bar ,Yucca, ήρθε μόλις πριν λίγες μέρες και ήδη έχει κερδίσει τις καρδιές των επισκεπτών και των κατοίκων της περιοχής μας.

Η παραλία είναι πλήρως εξοπλισμένη με καμπίνα αλλαγής, με τουαλέτες, και η διαμόρφωση του χώρου ακόμα συνεχίζεται για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική αλλά και με χαρακτήρα του Γιούκα που είναι σήμα της επιχείρησης και εκφράζει την παραλία . Ανθεκτικό, δυνατό, όμορφο αν και διακριτικό, εκφράζει και την ιδιοκτήτρια, την Αθηνά που με χαρά και ευγένεια είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει.


Ο Αύγουστος είναι μόνο μια ανάσα μακριά και με το καλό να έρθουν οι επισκέπτες μας και να χαρούν όλες τις πανέμορφες παραλίες σε όλη την έκταση του κόλπου.




 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...