Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Διαύγεια- Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για την σύνταξη Ειδικού Σχεδίου Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης Πολιτών "ΙΟΛΑΟΣ"

 



Αποφασίζουμε:

 Σην συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για τη σύνταξη του Ειδικού Σχεδίου Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης Πολιτών του Δήμου, το οποίο θα αποτελεί ειδικό Παράρτημα Θ του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξ αιτίας δασικών πυρκαγιών του Δήμου με την κωδική ονομασία “ΙΟΛΑΟΣ”, αποτελούμενη από τους κάτωθι :

 Α. Ραβιόλος Ελευθέριος , Δήμαρχος του Δήμου Καρύστου, ως επικεφαλής της ομάδας με αναπληρώτρια την Βερούχη Μαρία– Λεμονιά Αντιδήμαρχο Πολ. Προστασίας Β. Φατζησάββας Ελευθέριος , Διοικητής Σ/Α΄, από το Αστυνομικό Σμήμα Καρύστου με αναπληρωτή του τον Δεσίκο Ιωάννη, Σ/ Α΄ Γ. Σφυρίδης Ελευθέριος Ανθυποπυραγός, από την Πυροσβεστική Τπηρεσία Καρύστου με αναπληρωτή τον Ανθυποπυραγό Παπαμιχαήλ Γιώργο. Δ. Φαλαστάρας Γεώργιος Τποπυραγός από Π.Κ Αλιβερίου για τις περιοχές του Αλμυροποτάμου , Μεσοχωρίων , Ραπταίων , Σσακαίων και μέρος της περιοχής Πολυποτάμου με αναπληρωτή τον Μαρίνο Γεώργιο Ανθυποπυραγό. Ε. Μανωλουδάκης Ιωάννης Πλωτάρχης από το Λιμεναρχείο Καρύστου, με αναπληρωτή του, τον Καφαντάρη Πέτρο Σημαιοφόρος. ΢Σ. Μπαλτά Ελένη Υποπλοίαρχος από Λιμεναρχείο Αλιβερίου για την περιοχή του Αλμυροποτάμου με αναπληρωτή τον Λεμπέση Ιωάννη Σημαιοφόρο. Ζ.Μυλωνόπουλος Ιωάννης πλήρωμα ασθενοφόρου από το ΕΚΑΒ Η.Πανόπουλος Ευάγγελος για το Δασονομείο Καρύστου με αναπληρωτή τον Πηλιχό Ιωάννη . 

Για την σύνταξη του σχεδίου ορίζεται η Φατζοπούλου Ιουλία με βαθμό Α΄. Σο Σχέδιο θα προσαρτηθεί στο Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Εξ Αιτίας Δασικών Πυρκαγιών Δήμου «Καρύστου », με την κωδική ονομασία ΙΟΛΑΟΣ 2, το οποίο εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 01-06-2022, και η 5η έκδοσή του επικαιροποιήθηκε με την υπ’ αριθμ 188/22-06-23 με Απόφαση Δημάρχου Καρύστου (ΑΔΑ:6ΚΚΕΩΕΤ-Ο6Β). 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΡΑΒΙΟΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...