Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ακτοπλοικές φουρτούνες στην γραμμή Μαρμάρι- Ραφήνα. Διαμαρτυρίες.







 https://www.egnomi.gr/article/161286/marmari_rafina_diamartyria_gia_tin_katargisi_dyo_imerisiwn_dromologiwn.html

ΜΑΡΜΑΡΙ-ΡΑΦΗΝΑ: Διαμαρτυρία για την κατάργηση δύο ημερήσιων δρομολογίων του πλοίου Πανόραμα

ΜΑΡΜΑΡΙ-ΡΑΦΗΝΑ: Διαμαρτυρία για την κατάργηση δύο ημερήσιων δρομολογίων του πλοίου Πανόραμα
30 Ιουλίου 2024, 19:57
Εν μέσω της τουριστικής περιόδου.

Ο βουλευτής Εύβοιας, Συμεών Κεδίκογλου, με Αναφορά που κατέθεσε, φέρνει άμεσα στη Βουλή την επιστολή διαμαρτυρίας από τον Δήμο Καρύστου για το ενδεχόμενο κατάργησης, στη μέση της τουριστικής περιόδου, δρομολογίων του Ε/Γ - Ο/Γ “ΠΑΝΟΡΑΜΑ” και τη διατάραξη στην εξυπηρέτηση της γραμμής Ραφήνα-Μαρμάρι, ζητώντας απαντήσεις από την κυβέρνηση. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος εκφράζει την πλήρη αντίθεση και την αγανάκτηση του Δήμου Καρύστου και της τοπικής κοινωνίας –των μονίμων κατοίκων, των επαγγελματιών και των φορέων της περιοχής–, απέναντι στο αίτημα της εταιρείας «SMART LINES N.E.» προς το Υπουργείο για τροποποίηση της γραμμής του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΝOΡΑΜΑ» και την κατάργηση, από 29/7/2024 μέχρι 8/9/2024, των δυο ημερησίως εγκεκριμένων δρομολογίων της σύνδεσης Ραφήνα-Μαρμάρι.

Μια τέτοια εξέλιξη, μεσούσης της τουριστικής περιόδου, θα έχει ως συνέπεια μικρότερη έως ανεπαρκή ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση, σαφώς μικρότερη δυνατότητα μεταφοράς επιβατών και οχημάτων, και επομένως τη μείωση του αριθμού των επισκεπτών και τουριστών στη Νότια Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομα χειρουργεία καταρράκτη στο Νοσοκομείο Καρύστου. Αναβάθμιση οφθαλμολογικού ιατρείου.

  Έτοιμο και το νέο οφθαλμολογικό ιατρείο. Ευχαριστούμε τον οφθαλμίατρο του Νοσοκομείου μας κ. Τοουλιά, αρχικά γιατί δέχτηκε να ενταχθεί στο...